`HER SES BİR NEFES 5`

`HER SES BİR NEFES 5`

Kadına yönelik şiddete ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla hayata geçirilen `Her Ses Bir Nefes 5` sosyal sorumluluk projesinin 5. yılı da, geniş bir katılımla gerçekleşti.

Kadına yönelik şiddete ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Polisan Boya'nın katkılarıyla hayata geçirilen 'Her Ses Bir Nefes 5' sosyal sorumluluk projesinin beşinci yılında, müzik, sinema, medya ve sanat camiasından erkekler de kadınların yanında objektif karşısına geçti.

Türkiye?de kadın sorunlarına karşı, çözüm odaklı toplumsal bilinç edinmeyi ve bireysel çarelerden çok kolektif çabalarla çözüme ulaşılabileceği bilincini yaygınlaştırmayı amaçlayan serginin açılışına Aslıhan Güner, Barış Hayta, Belma Canciğer, Billur Kalkavan, Burcu Kıratlı, Ceren Benderlioğlu, Deniz Özerman, Deniz Sipahi, Eflatun, Eylül Öztürk, Fulya Zenginer, Güneş Emir, Gurur Aydoğan, İpek Yaylacıoğlu Usta, Lale Cangal, Mert Ali İçelli, Nilüfer Aydan, Oral Özer, Oya Aydoğan, Pamir Pekin, Selin Altay, Ufuk Kaplan, ve Genç Kız Sığınma Evi Başkanı Uğur İlhan'ın da aralarında bulunduğu isimler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.