`Her Şey Dahil`... NURAY HAFİFTAŞ VE NURİ SESİGÜZEL İLE TÜRKÜ ZİYAFETİ !..

`Her Şey Dahil`... NURAY HAFİFTAŞ VE NURİ SESİGÜZEL İLE TÜRKÜ ZİYAFETİ !..

Ekranların sevilen programı `Her Şey Dahil` e bu kez Türk halk müziğinin güçlü sesleri Nuri Sesigüzel ve Nuray Hafiftaş konuk oldu...

Ekranların en eğlenceli programı Her Şey Dahil, Çağla Şikel ve Alişan'ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Programın bugünkü konukları arasında Türk halk müziğinin güçlü sesleri Nuri Sesigüzel ve Nuray Hafiftaş vardı. Söyledikleri türkülerle programa renk katan konuklar hoş sohbetleriyle de keyifli anlar yaşattı.

Yapımcılığını C Yapım'ın üstlendiği Her Şey Dahil; birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Her Şey Dahil bugün izleyicilerine keyif dolu anlar yaşattı.

Çağla Şikel ve Alişan'ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen programda bugün türkü ziyafeti yaşandı. Türk halk müziğinin güçlü sesi Nuray Hafiftaş birbirinden güzel türkülerle izleyicilerin kulaklarının pasını sildi. "Ar Gelir Osman Aga" türküsüyle seyirciden büyük beğeni toplayan Nuray Hafiftaş'a Alişan?da eşlik etti.

İŞTE NURAY HAFİFTAŞ'IN PROGRAMDA SÖYLEDİĞİ "AR GELİR OSMAN AGA" TÜRKÜSÜNÜN VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.