`Her Şey Dahil`... YEŞİLÇAM KONUKLARI!

`Her Şey Dahil`... YEŞİLÇAM KONUKLARI!

Ekranların en eğlenceli programı Her Şey Dahil, Çağla Şikel ve Alişan`ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Programın bugünkü konukları arasında Türk sinemasının efsane jönü Salih Güney, oyuncu Bahar Öztan ve şarkıcı Aslı Zen vardı. Salih Güney, Her Şey Dahil?e çok özel açıklamalar yaptı.

?BIÇAKLANDIM, ÖLÜMDEN DÖNDÜM?

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan Her Şey Dahil, izleyicileri ekran başına kilitledi. Çağla Şikel ve Alişan?ın keyifli sohbeti ve birbirinden çarpıcı konuklarıyla ekrana geldiği Her Şey Dahil?de sessizliğini bozan Salih Güney bomba gibi açıklamalarda bulundu. ?Bıçaklandım, ölümden döndüm. 48 saat ölümüm beklendi.? diyerek yaşadığı zor günleri anlattı.

?EN GÜZEL AŞK, HİÇ YAŞANMAMIŞ OLAN AŞKTIR?

Ünlü aktör Salih Güney duygusal açıklamalarda da bulundu. Aşık olmadan dört evlilik yaptığını belirten Güney ?En güzel aşk, hiç yaşanmamış olan aşktır.? diyerek duygularını dile getirdi.

Yaşamına renk katan bir hanımın olduğunu belirten ünlü aktör, aşk hayatına dair önemli ipuçları verdi. Kızıyla görüşmediğiyle ilgili haberlerin gündeme geldiği Salih Güney, kızıyla yaşadığı bir tatsızlık sonucunda görüşmediğini dile getirdi. Her şeyi oluruna bıraktığını söyleyen yakışıklı aktör Her Şey Dahil?e samimi itiraflarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.