Hilal Özdemir - Coşkun Sabah... 'ENGELSİZ YAŞAM'A DESTEK  İÇİN DÜET!

Hilal Özdemir - Coşkun Sabah... 'ENGELSİZ YAŞAM'A DESTEK İÇİN DÜET!

Show T V yararına Silivri’de düzenlenen yardım ve destek gecesinde coşku vardı. Geceye katılan Tamer Karadağlı, Hilal Özdemir ve Coşkun Sabah Silivrililerden büyük ilgi gördü.

Düzenlenen açık artırmada satılan iki parça çok değerli eşya vakfa gelir getirtirken, geceye Coşkun Sabah ve Hilal Özdemir’in iki şarkılık düeti damga vurdu.

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Trakya Şubesi temsilcisi Aytaç Tuna’nın ev sahipliğinde düzenlenen “Engelsiz Bir Yaşam için Yardım Gecesi” Silivri sahilindeki Keyfi Mey’de önceki gün yapıldı.

Vakıf kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan’nın yanı sıra usta ve karizmatik oyuncu ve vakıf şeref üyesi Tamer Karadağlı, halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ercan Tan, Bahçelievler Anneleri Platformu Başkanı Canan Yener, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve vakıf yönetim kurulu üyeleri ile bölge temsilcilerinin de katıldıkları geceye İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’den de yoğun bir ilgi vardı. Engelsiz Yaşam Vakfı’nın yardıma muhtaç engelli bireyler için yaptığı yardımlara destek amacıyla düzenlenen ve sunuculuğunu Tayyar Işıksaçan’nın yaptığı gecede iki çok kıymetli eşyanın açık artırmada satışa sunulduğu bir de açık artırma yapıldı. Uğur Antik’in sahibi olan Uğur Batur’un yönettiği açık artırmada bir adet Barış Akçay tarafından vakfa bağışlanan 100 yıllık Hilal-i Ahmer Madalyası ve Dia Mücevherat tarafından vakfa bağışlanan özel tasarım takı seti Silivrili iş adamı Uğur Yıldırım tarafından satın alındı.

Çoşkun sabah, ve Hilal Özdemir,’den düet şarkılar…

Gecede konser veren Coşkun Sabah şarkıları ile geceye katılanları coşturdu.

Davetliler arasından bulunan halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, Coşkun Sabah’ın daveti üzerine sahneye gelerek iki şarkıyı birlikte seslendirdiler.

Hilal Özdemir’in isteği ile “Ben Yoruldum Hayat” ve “Buda gelir buda geçer” adlı şarkıları seslendiren ikili davetlilerden alkış aldılar.

Gecede ayrıca katılan sanatçı ve bazı davetlilere plaketleri Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Trakya Şube Temsilcisi Aytaç Tuna ve vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.