Hizmetçiler...İKİ ZIT YAKIŞIKLI!

Hizmetçiler...İKİ ZIT YAKIŞIKLI!

Bir tarafta Yiğit Kirazcı diğer tarafta Seçkin Özdemir! Son dönemin öne çıkan yıldız oyuncuları, 7 Mart Cumartesi günü Kanal D’de başlayacak Hizmetçiler’in iki düşman kardeşini canlandıracak.

Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in başrollerinde yer aldığı ‘Hizmetçiler’ 7 Mart Cumartesi günü Kanal D ekranında seyirciyle buluşuyor.

İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle yaşadıkları gizemli ve entrikalı ilişkilerin anlatıldığı dizide, Aras (Yiğit Kirazcı) ve Yiğit’in (Seçkin Özdemir) arasındaki rekabet ve çatışmalar, Cennet Sitesi’nde yaşanan gizemli olayları işin içinden daha da çıkılmaz hale getirecek.

Yiğit’in sorumsuz ve hayata bencilce baktığı yerle, Aras’ın gerçekçi, özgür ve hakkını sonuna kadar savunan karakteri, iki zıt kardeşi aile mirasından özel hayatlarına kadar her konuda karşı karşıya getirecek.

Yapımcılığını Fabrika Yapım Öner Arslanel’in üstlendiği, proje tasarımını Ali Leskay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alpözgen kaleme alıyor.

Hizmetçiler 7 Mart Cumartesi saat 20.00’de ilk bölümüyle Kanal D’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.