Hücreler... GALADA YILDIZLAR GEÇİDİ! / Video Haber

Hücreler... GALADA YILDIZLAR GEÇİDİ! / Video Haber

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan BKM’nin 2024 prodüksiyonu ‘Hücleler’in galası 29 Ocak Pazartesi akşamı Maximum Uniq Hall’da gerçekleşti.

Yapımını BKM’nin, yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘Hücreler’in galası kültür-sanat ve eğlence dünyasını bir araya getirdi.

Işıktan kostüm tasarımına, müziklerinden hareket tasarımına kadar her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ‘Hücreler’ gala gecesinde ünlülerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

hucreler-galacemyilmaz.jpg

Ahsen Eroğlu, Alina Boz-Umut Evirgen, Alp Navruz, Atakan Çelik, Aybüke Pusat, Ayta Sözeri, Berkay-Ezgi Tulumbacı, Bige Önal, Birce Akalay, Bora Akkaş, Burak Topaloğlu, Caner Alkaya, Cem Yılmaz, Derya Karadaş, Ece Uslu, Emin Alper Emre Yusufi, Erdem Şenocak, Esra Erol, Esra Ruşan, Eylül Tumbar, Gökhan Yıkılkan, Gülenay Kalkan, Gülper Özdemir, Gülse Birsel, Haki Biçici, İlker Aksum, İpek Filiz Yazıcı, İrem Kahyaoğlu, İrem Sak, Jülide Ateş, Necip Memili, Nil Karaibrahimgil, Onur Akbay, Onur Buldu, Öner Erkan, Pelin Akil-Anıl Altan, Pelin Öztekin, Sadettin Saran, Salih Bademci, Selin Şekerci, Serhan Onat, Serkan Keskin, Şenay Gürler-Semih Saygıner, Şevval Sam, Tahsin Hasoğlu, Taner Ölmez-Ece Çeşmioğlu, Yasemin Şefik geceye katılanlar arasındaydı.

hucreler-gala1.jpghucreler-gala2.jpg

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak.

hucreler-gala7.jpghucreler-gala8.jpg

Hücreler, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor.

hucreler-gala3.jpghucreler-gala4.jpg

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ’ın hayat verdiği ‘Hücreler’ alkışlar eşliğinde sahnelenmeye devam ediyor. 

hucreler-gala5.jpghucreler-gala6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.