Hülya Avşar... AVM'YE NEDEN ALINMADI?

Hülya Avşar... AVM'YE NEDEN ALINMADI?

Uzun süredir tatil için gittiği Ayvalık'ta olan Hülya Avşar, İstanbul'a bir döndü pir döndü. Önceki gün Etiler'de objektiflere yansıyan ve muhabirlerle konuşan Hülya Avşar, neşesi ve kahkahalarıyla Etiler sokaklarını inletti... Ne var ki alış-veriş için AVM'ye girmek isterken de kriz yaşadı!

Röportaj sonrası alışveriş merkezine girerek eksiklerini almak isteyen Hülya Avşar, güvenlik engeline takıldı. Maskesini aracında unutan Avşar, görevlilerin maske aldıktan sonra AVM'ye girebildi.

hulyaavsar-maskesiz-18-09-2021.webp

"Sizi özlemişim" diyen Avşar, "Arkadaşlar ne zamandır sizi görmüyorum, kapatın da şu kameraları biraz dedikodu anlatın bana. Hatta bir kahve ısmarlayayım size ama dedikodu yoksa kahve de yok" diyerek herkesi gülümsetti. İbrahim Tatlıses'in 13 yıl aradan sonra sahneye çıkacağı hatırlatılan Hülya Avşar, "İbrahim Tatlıses her şekilde sahneye çıkar" ifadelerini kullandı.

hulyaavsar-maskesiz-18-09-2021a.webp

Gazetecilerin "Sahneleri özlediniz mi?" sorusuna şaşırtan bir cevap veren Avşar, "Hayır sahneleri özlemedim. Doğru düzgün sahne mi var? Şimdikilere sahne diyemiyorum ben. Lokal desem daha doğru olur." dedi.

hulyaavsar-maskesiz-18-09-2021b.webp

Yakın zamanda müzikal projesiyle sevenleriyle buluşacağını belirten Hülya Avşar, "O kadar içime sinen bir iş oldu ki şu an müzikal oyunuma fokuslanmış durumdayım. 7-8 aydır onunla ilgili çalışmalarım sürüyor." şeklinde konuştu.

Gazetecilerin "Hayatınızda birisi olduğu söyleniyor?" sorusu üzerine esprili bir cevap veren Hülya Avşar, "Bir kişi mi diye konuşuluyor? Çok ayıp" diyerek gülümsedi. Sosyal medyaya koyduğu iddalı pozları hakkında da konuşan Hülya Avşar, "Ben fotoğraf koydukça siz 'Genç kızlara taş çıkardı' başlığı atıyorsunuz. Herkes kendi yaşında kendine bakması gerek, gençlerle kıyaslamak hoş olmuyor." dedi.

"Avşar, "Siz gazeteci olsanız o fotoğraflara ne başlık atardınız?" sorusuna ise, 'Güzel kadın' diye atardım" cevabını verdi. (Mesut Yılmaz-Milliyet)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.