Hülya Avşar - Kemal Kılıçdaroğlu... POLEMİK SERTLEŞTİ!

Hülya Avşar - Kemal Kılıçdaroğlu... POLEMİK SERTLEŞTİ!

Hülya Avşar, ana muhalefet partisi lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun `Yalakadan sanatçı olmaz` sözlerine çok sert yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hülya Avşar'ın açtığı tazminat davasıyla ilgili soru üzerine 'Hülya Avşar kim, sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır. Yalakadan sanatçı olmaz' sözleri gündeme bomba gibi düştü. Avşar, 'yalaka' sözlerine çok sert yanıt verdi.

KILIÇDAROĞLU'NU GÖRMEZDEN GELİYORUM"

Avşar, Hürriyet'in internet sitesine yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu'nun en büyük kusuru özgürlüğe ve demokrasiye karşı olması. Bir de onu daha efendi sanırdım. Ben fikirlerimi, inandığımı özgürce söylemeye devam edeceğim.

Bir hancı olarak yolcu olan Kılıçdaroğlu'nu görmezlikten geliyorum. Düşüncelerini özgürce ifade eden kişilere saygı duyuyorum, dolayısıyla Kılıçdaroğlu'na da 'kendi fikridir' diyerek selam ediyorum. 31 yıllık sanat hayatımdan hiçbir şüphem yok. Kılıçdaroğlu'nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim." dedi.

KILIÇDAROĞLU HÜLYA AVŞAR İÇİN NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yönelik söylediği "Sarayında otursun, yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir" sözleri nedeniyle kendisine 50 bin TL'lik tazminat davası açan Hülya Avşar'a çok sert sözler söyledi.

"HÜLYA AVŞAR KİM? YALAKADAN SANATÇI OLMAZ"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı Sarayı konusundaki sözlerinizle ilgili Hülya Avşar tazminat davası açtı" denilmesi üzerine, "Hülya Avşar kim? Sanatçı mı? Yalakadan sanatçı olmaz. Sanatçı dik durur, gücün karşısında eğilmez. Herkes bunu böyle bilmek zorundadır. Gücün karşısında eğilen kişiye sanatçı denmez. Bütün dünyanın ortak söylemidir bu. Sanatçı aykırıdır, aykırılığın umududur sanat." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.