Hülya Avşar... MAÇ İZLEDİ, CAY İÇTİ, MESAJ YAZDI, SELFİ ÇEKTİ!

Hülya Avşar... MAÇ İZLEDİ, CAY İÇTİ, MESAJ YAZDI, SELFİ ÇEKTİ!

Bu yıl sakatlığı nedeni ile kortlara çıkamayan Hülya Avşar karşılaşmaları tribünden izledi?

Türkiye Tenis Federasyonu ve RMG? nin denetim ve gözetiminde 17 Kasım? da başlayan ve toplam 26 kategoride, 800 lisanslı sporcu katılımı ile rekor kıran Estetik International Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası? nda sona gelindi.

Bu yıl sakatlığı nedeni ile kortlara çıkamayan Hülya Avşar karşılaşmaları tribünden izledi? Final günü gösteri maçı yapmayı düşünen Hülya Avşar turnuvaya bu yılkı katılımdan çok mutlu olduğunu belertti..

Maçları izlerken, bol bol çayını yudumlayan Hülya Avşar sosyal medyadan uzak kalmadı.. Hayranları ile sık sık cep telefonu sayesinde sohbet etti? Hülya Avşar?ın cep en beğendiği fotoğraflarından birini cep telefonun kapağı bastırmış..

Estetik International Sağlık Grubu ana sponsorluğunda ve T.E.D. Spor Kulübü? nün ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva 10 gündür kıran kırana müsabakalara sahne oldu.

Hülya Avşar?ın sosyal sorumluluk bilinci ile başlattığı ve 14 yıldır sürdürdüğü turnuvada yarı final ve final maçlarının yanısıra, ? Tekerlekli Sandalye Tenisi ? Engel Tanımayan Tek Erkekler ve Tek Bayanlar ? kategorilerinde de sporcular müsabakalara katılacak.

Turnuvanın son iki gün programı şöyle;

28 Kasım Cuma günü sabah 10.00 dan itibaren engelli kategorisi mix yarı final müsabakaları oynanmaya başlayacak. Engelli kategorisi yarı finallerini takiben, turnuvanın diğer kategorilerinin de yarı final müsabakaları oynanacak.

29 Kasım Cumartesi günü maçlar, sabah oynanacak engelli kategorisi final müsabakası ile başlayacak. Turnuvanın tüm final maçları gün içinde oynanacak, saat 15.00 a kadar tamamlanması planlanan maçların ardından Hülya Avşar-Yavuz Erkangil , Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural-Behzat Gerçeker arasında yapılacak olan gösteri maçı, kapanış kokteyli ve 26 kategorideki 1. ve 2. lere verilecek kupa ödül töreni ile turnuva sona erecek.

Ana sponsorluğu ikinci kez Estetik International Sağlık Grubu tarafından üstlenilen Hülya Cup Senior Tenis Turnuva? sının co-sponsorlukları; Bien Seramik, Baymak ve Activar, tedarik ve hizmet destekçileri ise; Wilson, Thor Otel, Waffle House, Sarar, Sarev, Çaykur, Armine , Saka Su, Çamlıca, Süslü Cadı, byH ve Bernardo tarafından yapıldı.

Estetik International Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası? na katılan Engelli sporcular :

Engelli Kategorisi Antrenörleri

Ayhan Çelik: Milli Takım Antrenörü (Ankara)

Şafak Yardımcı: Antrenör (Kütahya)

Erkek oyuncular:

Turan Akalın: Türkiye sıralamasında 1. , Dünya sıralamasında 276. (İzmit)

Muharrem Çakmak: Türkiye sıralamasında 2., Dünya sıralamasında 395. (İzmit)

Hakan Güngör: Türkiye sıralamasında 3. (Adana)

Abdullah Özdemir : (İstanbul)

Bayan oyuncular:

Büşra Ün: Türkiye sıralamasında 1. , Dünya sıralamasında 54. (İzmir)

Jülide Yıldız: Türkiye sıralamasında 2., Dünya sıralamasında 77. (İstanbul)

Ayşegül Zararsız: Türkiye sıralamasında 3., Dünya sıralamasında 127.

( Junior Dünya sıralamasında 10.) (Ankara)

Neşe Aydemir: Türkiye sıralamasında 4., Dünya sıralamasında 170. (İzmir)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.