Hülya Bozkaya... VARTO'LU HÜLYA, ÇUKUR DANSI İLE KİMLERE GÖNDERMEDE BULUNDU?..

Hülya Bozkaya... VARTO'LU HÜLYA, ÇUKUR DANSI İLE KİMLERE GÖNDERMEDE BULUNDU?..

Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Hülya Bozkaya, son dönemlerde Reynmen'in şarkısıyla sosyal medyada erotik dansları ile gündeme gelen sanatçılara Çukur dansı ile adeta göndermede bulundu.

Türk Halk Müziğini geniş kitlelere sevdirmeyi başarmış, bir dönem Flash Tv ekranlarında "Ne Çıkarsa Bahtına" adlı programın sunuculuğunuda  yaparak ekranlarda da kendini kabul ettiren, Bambaşka, Hay Ben Bu Gurbetin, Ölüm Sana Yakışmıyor ve Öldün Artık Benim için isimli albümler ile müzik piyasasında yerini almış olan,İstanbul Üniversitesinden mezun Muş Varto’lu sanatçı Hülya Bozkaya, Çukur dansı ile sevenlerini şaşırtmaya hazırlanıyor.

Son dönemlerde Reynmen'in şarkısıyla sosyal medyada erotik dansları ile gündeme gelen Hadise ve Ebru Polat'a yaptığı Çukur dansı ile sanki göndermede bulunan Bozkaya, dansı ile ilgili, "Varto'lu Hülyanın Çukur dansı gayet edepli ve usturuplu" diyerek onlardan farklı olduğunu adeta dansı ile göstermeye çalışyor.

2019 yılına çıkardığı "Eli Elime Değdi" albümündeki haraketli türküleriyle sevenlerini coşturan Hülya Bozkaya'nın Çukur dansı, albümdeki şarkıları kadar aynı ölçüde beğeni alacak mı?..İşte bu sorunun cevabını dansı izleyen takipçileri verecek.

İŞTE HÜLYA BOZKAYA'NIN ÇUKUR DANSI...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.