Hüner Çoşkuner... HANGİ POPÇULARI BEĞENİYOR?

Hüner Çoşkuner... HANGİ POPÇULARI BEĞENİYOR?

Yeni albümü "Yeşilçam Şarkıları" ile müzikseverlere tekrar merhaba diyen Hüner Coşkuner, Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri oldu.

Dinleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan sanatçı bu albümünü "eski siyah beyaz Türk filmlerine" ithaf ettiğini açıkladı.

Hüner Coşkuner , Hopdedik Ayhan'ın ;

"İyi bir müziksever olduğunuzu duydum.Kendi tarzınız dışında örneğin pop müzikte yakından takip ettiğiniz beğendiğiniz isimler var mı?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

Sıla'yı ve şarkılarını çok beğeniyorum. Onun dışında Burcu Güneş'in hem yüreğini hem de okuyuş tarzını seviyorum. Çok güçlü bir sese sahip Burcu. Birde son dönemde Göksel'in "Yalnız Kuş" şarkısını çok beğeniyorum.

Göksel stili, duruşu, her şeyi ile sanki bir Fransız kadını gibi. Belli ki çok emek veriyor kendisi;tebrik ediyorum O'nu?

Ama bir isim var ki ona ayrı bir parantez açmalıyım. O kişi Demet Akalın?O'na ayrı bir sevgim var benim. Niye biliyor musunuz? Hiç pes etmiyor. Duruyor, duruyor turnayı gözünden vuruyor. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var. Allah maddi ve manevi ona zeval vermesin.Demet'i takdir ediyorum. Her defasında nefis bir çıkış yapıyor ve aşıyor kendisini. Çok azimli bir kız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.