İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu... KONSERLER TAM GAZ DEVAM EDİYOR!..

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu... KONSERLER TAM GAZ DEVAM EDİYOR!..

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda bu hafta; Eski Kökler Yeni Yapraklar, Vincent Herring and His All Star Jazz Orchestra Presents Jazz The Story, “Hıdırellez Günü” - Mostar Sevdah Reunion, İstanbul’da Pazar Konserleri ve Bizim Havalarımız programlar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesindeki Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), bu hafta kaçırılmayacak programlarla müzikseverleri bekliyor. 

Mahsa Vahdat, Tord Gustavsen ve Coşkun Karademir “SKRUK Korosu” eşliğinde İBB Cemal Reşit Rey sahnesinde bir araya gelecek. Dil, kültür ve müzik buluşmasının yaşanacağı program, 30 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de başlayacak. 

Vincent Herring, caz müziğinin 101 yıl önce başlayan hikâyesini günümüz sanatçılarıyla birlikte 3 Mayıs Perşembe saat 20.00’de İBB Cemal Reşit Rey sahnesinde anlatacak. 

Balkanlar’ın en iyi gruplarından biri olarak kabul edilen Mostar Sevdah Reunion, 5 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sevenleriyle buluşacak.  

İBB Cemal Reşit Rey sahnesinde, 6 Mayıs Pazar saat 14.00’te başlayacak olan İstanbul’da Pazar Konserleri’nin bu ayki konuğu, önemli caz vokallerimizden Jülide Özçelik. 

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nun klasikleşen programlarından Bizim Havalarımız bu ay, “Türküler Dinlerim” temasıyla müzikseverlerle buluşacak. 6 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de başlayacak konseri Şef Zafer Gündoğdu yönetecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.