İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu... TÜRK MÜZİĞİ ZİYAFETİ SUNACAK !..

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu... TÜRK MÜZİĞİ ZİYAFETİ SUNACAK !..

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, “Klasik Türk Müziği ve Halk Müziği Konserleri” kapsamında kasım ayı içerisinde birbirinden kıymetli sesleri ağırlayarak İstanbullulara müzik ziyafeti sunacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), “Klasik Türk Müziği ve Halk Müziği Konserleri” kapsamındaki ilk programında Türk Müziği’ne emek veren sanatçılarımızdan bestekâr Amir Ateş ile Klasik Türk Müziği’nin güçlü yorumcularından Yaprak Sayar’ı aynı sahnede buluşturacak.

Ayrıca kanun virtözü Ahmet Meter ve CRR Türk Müziği Topluluğu da muhteşem konserlerle bu ay müzikseverlerin karşısında olacak.

 Türk Mûsîkîsi’nin kıymetli bestekâr hocası Amir Ateş ile son yıllarda güçlü yorumu ve sesiyle büyük beğeni toplayan Yaprak Sayar’ın solist olarak yer alacağı “İstanbul için yazılmış şiirler üzerine Amir Ateş Besteleri” başlıklı program, 11 Kasım Çarşamba günü 20.00’de İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

Konserde, sanatçılara Şef Yıldırım Bekçi yönetimindeki Üsküdar Musiki Cemiyeti sanatçıları eşlik edecek. Müzikseverlerin ilgiyle takip edeceği programın sunuculuğunu Mustafa Yolaşan üstlenecek. 

 Ülkemizin yetiştirdiği en yetenekli kânûn sanatçılarından biri olan Ahmet Meter, 13 Kasım Cuma günü dinleyicilere kânûn resitali sunacak. Kendine özgü yorumu ile büyük beğeni toplayan TRT sanatçısı Meter, eşsiz bir performansla 20.00’de CRR’de olacak.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.