İBB Şehir Tiyatroları Sanatçıları...KARİYER ZİRVESİ'NDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ!..

İBB Şehir Tiyatroları Sanatçıları...KARİYER ZİRVESİ'NDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ!..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün İstanbul Kongre Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlediği kariyer zirvesine aralarında Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın da yer aldığı akademisyen, sanatçı, uzman ve eğitmenler katıldı.

İBB iştirakleri ile özel sektörden 25 kurum ve kuruluşun yer aldığı Kariyer Zirvesi’ne katılan 3 bine yakın üniversite öğrencisi ve mezun firmalarla görüşerek insan kaynakları politikaları ve işe alım süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.

Kariyer Zirvesi’nde İBB Şehir Tiyatroları sanatçıları Sevil Akı ve Can Başak saat 13.30’da, Bennu Yıldırımlar ve Mert Turak saat 16.00’da düzenlenen birer söyleşide gençlerle bir araya geldi. 

Söyleşilerde sanatçılar özgeçmişlerinden, kariyer basamaklarından söz ettiler. Tiyatro, sinema ve dizi çalışmaları hakkında bilgiler veren sanatçılar, söyleşinin sonunda gençlerin sorularına cevap verdiler. 

Söyleşilerin sonunda İBB Şehir Tiyatroları Müdürü Ceyhun Ünlü, sanatçılarımız Sevil Akı, Can Başak, Bennu Yıldırımlar ve Mert Turak’a çiçek takdim etti.

Fuar alanında İBB Şehir Tiyatroları’nın standını ziyaret eden gençler tiyatromuz, oyunlarımız hakkında bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.