İbrahim Erkal... BEYİN ÖLÜMÜ ÜNLÜLERİ YASA BOĞDU!

İbrahim Erkal... BEYİN ÖLÜMÜ ÜNLÜLERİ YASA BOĞDU!

İbrahim Erkal'ın ailesi sosyal medya hesabından ünlü sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini açıkladı. Ünlü isimler sosyal medyada taziye mesajları yazdı.

Evinin otoparkında baygın bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede beyin kanaması tanısıyla ameliyata alınan İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. 

Sanatçının ailesi, Erkal’ın beyin ölümünün gerçekleştiğini duyurup, sosyal medyada “Değerli sanatçımız İbrahim Erkal, tüm çabalara karşın Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Dualarımız birlikte olsun” paylaşımı yaptı.

İbrahim Erkal'ın resmi sosyal medya hesabından dün akşam saatlerinde 'öldü' açıklaması gelmişti. Ancak hemen ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'beyin ölümü gerçekleşti, yaşam destek ünitesine bağlı' açıklaması yapmıştı. 


Bu açıklamadan sonra gözler İbrahim Erkal'ın eşine döndü. Çünkü İbrahim Erkal 'tibben' ölmüş olsa da hala kalbi çalışıyor. Ümraniye Eğitim ve Araştırma'nın başhekimi Doç. Dr. Necdet Sağlam "İlgili hekimlerimiz tarafından yapılan değerlendirmede tıbbi beyin ölmünün gerçekleştiği tespit edildi. Kalp ve diğer organların yaşamsal fonksiyonları devam etmektedir. Yoğun bakım ünitemizde destek tedavisi sürdürülmektedir" demişti.
Başhekimin açıklamasına göre İbrahim Erkal'ın kalp ve diğer organları çalışır durumda. İbrahim Erkal'ın yaşam destek ünitesinin fişinin çekilmesine eşi Filiz Akgün karar verecek. Beyin ölümü durumunda ailenin bu karara varması bekleniyor. Aile bu süreçte isterse İbrahimm Erkal'ın organlarını bağışlayabilir de...
İbrahim Erkal öldü açıklaması geri çekildi eşi ne yapacak? 
İbrahim Erkal'ın sosyal medya hesabından dün yayınlanan 'Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur" açıklaması geri çekilmiş durumda. Onun yerine sitede hastanenin yaptığı 'beyin ölümü gerçekleşti' açıklaması yer alıyor. Bu da Filiz Akgün'ün henüz karar vermediği ve İbrahim Erkal'ın aletlere bağlı olarak yaşadığını gösteriyor.

İbrahim Erkal'ın facebook hesabındaki 'ölüm haberi' geri çekildikten sonra aşağıdaki açıklama konuldu;

İşte ünlü isimlerin attığı İbrahim Erkal tweetleri…

Erkal’ın beyin ölümü ünlüleri yasa boğdu!

Erkal’ın beyin ölümü ünlüleri yasa boğdu!

 


 
 
 
 
Erkal’ın beyin ölümü ünlüleri yasa boğdu!

 


 
 
 
Erkal’ın beyin ölümü ünlüleri yasa boğdu!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.