İbrahim Erkal... HASTANEDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

İbrahim Erkal... HASTANEDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden son dakika açıklaması geldi.

 Açıklamada ünlü sanatçının son tetiklerine göre yeni bir kanama olmadığı ancak tedaviye rağmen beyin ödeminin arttığı belirtildi.

Dün evinin otoparkında baygın halde bulunan ve yaklaşık 1.5 saat sonra bulunarak hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal  ameliyata alınmıştı.

Hayati tehlikesi devam eden İbrahim Erkal'ın araçtan indikten bir süre sonra yüksek tansiyona bağlı olarak kendinden geçtiği ve başını duvara çarptığı ihtimali de değerlendiriliyor.

Sosyal medyada bazı fake hesaplardan İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği yönündeki paylaşımlara karşın Facebook'taki İbrahim Erkal sayfasından yapılan açıklamada "Sosyal medyada dolaşan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin lütfen.

Sanatçımız İbrahim Erkal, yoğun bakım sürecinde olup tedavisi devam etmektedir. Siz sevgili dostlarımızdan ricamız dualarınızı eksiz etmemenizdir. Saygılarımızla" denildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: BEYİN ÖDEMİ ARTTI

Az önce hastaneden yapılan açıklamada ünlü sanatçının durumunun hala kritik olduğu belirtildi:

Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital’a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir.

Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.