İbrahim Erkal... SORUŞTURMA DOSYASI TAMAMLANDI!

İbrahim Erkal... SORUŞTURMA DOSYASI TAMAMLANDI!

Evinin otoparkında 12 Nisan'da beyin kanaması geçiren ve halen yoğun bakımda tutulan İbrahim Erkal'ın dosyasını inceleyen ve kamera kayıtlarını mercek altına alan İstanbul Cinayet Masası şüpheli bir durum tespit edemedi.

Sabah Gazetesi'nden Emir Somer'in haberine göre, Erkal'ın otoparka girmeden önce ve olaydan sonra otopark giriş ve çıkışlarında görüntülere yansıyan kimse bulunamadı.

Yüksek tansiyon hastası olan Erkal'ın olay öncesi dengesini kaybederek düştükten sonra beyin kanaması geçirdiği değerlendirildi.

Halen Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda bulunan sanatçının sağlık durumunda herhangi bir gelişme yok.

SİTEM EDİYORSUNUZ AMA...
İbrahim Erkal'ın facebook hesabı üzerinden açıklama yapan basın merkezi ise sanatçının durumunda bir değişiklik olmadığını duyurdu. Yoğun bakımda tedavinin devam ettiği belirtilen açıklamada, 'tedavinin detaylarını' isteyen takipçilerine şu mesaj verildi;

"Sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda değişiklik yoktur. Yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Yapılacak olan tetkik ve tedavi ile detaylı bilgi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır. Gerekli bilgi paylaşımı yapılmadığı için sitemde buluyorsunuz ama bizlerde sizler gibi gelecek iyi haberleri almıya bekliyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz. Bu dönemde sizlerden ricamız dualarınızı eksik etmemeniz".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.