İbrahim Kutluay-Edvina Sponza... YASAK AŞKTA ŞAŞIRTAN İDDİA!..

İbrahim Kutluay-Edvina Sponza... YASAK AŞKTA ŞAŞIRTAN İDDİA!..

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında Edvina Sponza'nın eski kayınpederi Hüsnü Özyeğin'in Sponza ile İbrahim Kutluay'ı geçtiğimiz ağustos ayında bastığı iddiası gündeme geldi.

Eski manken Demet Şener'le boşanma davası bir türlü sonuçlanmayan İbrahim Kultuay'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında Edvina Sponza'nın eski kayınpederi Hüsnü Özyeğin'in Kutluay'la Sponza'yı geçtiğimiz ağustos ayında bastığı ileri sürüldü. Böylece Sponza'nın çocuklarının velayetinin babaya verildiği belirtildi.

Kutluay'la Şener'in iki yıldır boşanamadığını hatırlatan Söylemezsem Olmaz sunucusu Ece Erken, Şener'in Kutluay'dan çok yüksek miktarda bir para istemediğini, Kutluay'ın Şener'i elinde tutmak için boşanmadığını öne sürdü. Erken şunları dile getirdi;

"İki yıldır boşanamıyorlar ama istese İbrahim Kutluay hemen boşanır. Kolayına gittiği için boşanmıyor. Demet Şener'i elinde tutmak istiyor. Demet Şener başkasına gitsin istemiyor. Bir yandan da Edvina'yı da oyalıyor."

Demet Şener, 15 Temmuz 2005'te İbrahim Kultuay'la büyük bir aşkla evlenmişti. Hatta o dönemde Kutluay'ın Demet Akalın'ı Demet Şener için terk ettiği de ileri sürülmüştü.

Ömer ve İrem isimli iki çocukları olan çiftin örnek gösterilen bu evlilikleri 10 yıl sürmüş, Şener iki yıl önce İbrahim Kutluay'a kendisini aldattığı ve zina yaptığını ileri sürerek dava açmıştı.

Ardından İbrahim Kutluay'la Edvina Sponzan'nın yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Mahkemede tanık olarak dinlenen Şener'in spor hocası, Edvina Sponza'nın Şener'in evine bir zarf içerisinde siyah bir külot ve sütyen gönderdiğini belirterek, "Çıkan nottta 'Yalancı eşin bunu bana Ankara'daki bir otelde verdi. Yalancı kocana veririsin bunu, alsın başkasına versin' yazıyordu" demişti

Spor hocası, Demet ile ağabeyinin telefonuna Edvina Sponza'nın çıplak fotoğraflarını gönderdiğini belirterek, mesajda da "İbrahim telefonda seks yapmayı sever" yazdığını gördüğünü söylemişti.

Demet Şener'in ağabeyi Enis Şener ise, "Edvina bana İbrahim ile evlenip çocuk yapacaklarını, doğan çocuğa da Kiraz adını vereceklerini mesajla yazdı. İbrahim'in hediyesi bir tablo, 2 yüzük ve el yazısıyla yazdığı itiraf mektubunu bana verdi" ifadelerini kullanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.