İbrahim Tatlıses - Erol Köse... DAVALIKTILAR ŞİMDİ İŞ ARKADAŞI OLDULAR!.

İbrahim Tatlıses - Erol Köse... DAVALIKTILAR ŞİMDİ İŞ ARKADAŞI OLDULAR!.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in sahibi olduğu Tatlıses TV'nin direktörlük görevine Erol Köse getirildi.

Sanatçının vurulduğu dönemde hastane de yoğun bakımda iken şirketine haciz yollayan Erol Köse ile sanatçı birbirine açtığı davalarla uzun süre magazin gündemini süslemişti.

Tatlıses Tv'de direktörlük görevine gelen Köse sanatçının kanalının haber kanalı olarak hizmet vereceğini söyledi. 

Durak Medya'da yer alan habere göre Erol Köse ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in televizyon kanalına transfer oldu. Transfer haberini duyuran Köse " Yeni bir müzik, eğlence, magazin ve haber kanalı geliyor. Evet sürprizlere hazır olun " dedi.

Daha önce müzik kanalı olan Tatlıses TV'nin bundan sonra yeni yayın hayatına haber, eğlence ve magazin kanalı olarak hizmet vereceği belirtildi. 

Davalık olmuşlardı 

Yapımcı Erol Köse, alacaklarına karşılık icra işlemi başlattığı İbrahim Tatlıses'in "Tatlıses" markasına haciz koydurmuştu. Alacaklarını tahsil edemeyen Erol Köse, marka isminin icara yoluyla satılması için mahkemeye müracaat etmişti.

Aralarında imza altına alınan bir albüm anlaşması nedeniyle Tatlıses sözleşmeyi ihlal ettiği için hakkında açılan davada 500 bin dolar tazminat ödemeye mahkum olmuştu.

İbrahim Tatlıses ise "Tatlıses Klasiği" adlı albümünü izinsiz çıkaran yapımcı Erol Köse için, 98 bin TL tazminata mahkum olmuştu. Ünlü türkücü Tatlıses, faiziyle birlikte 166 bin liralık icra başlatmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.