İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses…BU GÖRÜNTÜ İÇİN HATIRLI DOSTLAR DEVREYE GİRDİ

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses…BU GÖRÜNTÜ İÇİN HATIRLI DOSTLAR DEVREYE GİRDİ

Son dönemde oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı sorunlar ile sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses için Kurban Bayramının yaklaşmasıyla hatırlı dostları devreye girdi .

İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlıses'i barıştırmak için araya giren dostları kurban bayramında ikiliyi bir araya getirmek için ikna turlarına başladıkları öğrenildi. Şimdi gözler İbrahim Tatlıses'in kanlı bıçaklı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile barışıp barışmayacağında. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre İbrahim Tatlıses davalık olduğu oğlu ile barışacak iddiası ortaya atıldı .

Büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı sorunlar yüzünden magazin gündemini uzun süredir meşgul eden ünlü sanatçı için hatırlı dostları devreye girdiği öğrenildi.

Birbirine açtıkları davalar ile ipleri koparan ikili için özellikle sanatçının kıramayacağı Tatlıses ailesine yakın kişiler olan bu dostların sanatçıyı ve oğlunu bayramda bir araya getirmek için ikna turlarına girdikleri öğrenildi. Şimdi gözler İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses'in kurban bayramında bir araya gelip gelmeyeceğinde.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.