İbrahim Tatlıses - Perihan Savaş… KIZLARININ EVİNDE BULUŞTULAR!

İbrahim Tatlıses - Perihan Savaş… KIZLARININ EVİNDE BULUŞTULAR!

İbrahim Tatlıses kızı Melek Zübeyde Akkaş'ın annesi Perihan Savaş ile bir araya geldi. Kızı Melek Zübeyde Akkaş'ın fotoğraflarını paylaşırken ingilizce "These two" (Bu ikisi) notunu düştü.

İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş, 1979'da 3 yıl süren bir beraberlik yaşamıştı. Bir kızları olan çift yıllar sonra birlikte görüntülendi.

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızları Zübeyde'nin paylaştığı poz gündem oldu.

sdsds

Kızlarının evinde bir araya gelen ikilinin fotoğrafını kızı Melek Zübeyde Akkaş paylaştı. Akkaş babası İbrahim Tatlıses ile annesi Perihan Savaş'ın fotoğrafına "These two " notunu düştü. İkilinin fotoğrafına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

"VURURDU, HEP VURURDU"

Perihan Savaş yıllar önce konuk olduğu bir programda kızına hamileyken İbrahim Tatlıses'in kendisini aldattığını söylemişti:

"İhaneti öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım. 4 aylıktı kızım, kaybediyordum kızımı ben."

Tatlıses'i gördüğü şiddet nedeniyle affetmediğini de söyleyen Şavaş "Vururdu hep vururdu. Sadece bana değil herkese vururdu. Onu Allah affetsin. Artık benim için herhangi birisinden farkı yok" ifadelerini kullanmıştı.

"ALLAH AKIL FİKİR VERSİN " 

Perihan Savaş, “Ben kadınsız yapamam” diyen İbrahim Tatlıses’in, kendisinden 42 yaş küçük olan Gülçin Karakaya’yla olan aşkı ile ilgili ilginç bir yorumda bulunmuştu. Savaş “Çok söyleyecek bir söz yok. Allah akıl fikir versin.” açıklamasını yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.