İbrahim Tatlıses... YİNE ÇELİŞKİLİ HABERLER VAR!

İbrahim Tatlıses... YİNE ÇELİŞKİLİ HABERLER VAR!

ABD'de geçirdiği ameliyat sonrası uyandırılıp makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başlayan Tatlıses'in durumunda değişiklik oldu.

ABD'de riskli bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikesi bulunan İbrahim Tatlıses'in mikrop kaparak karnının şiştiği öğrenildi.

Uyandırılan sanatçı, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı ve normal odaya alındı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili tüm gelişmeler şöyle:

- Sanatçı uyandırıldı ve makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başladı.

- Yapılan ameliyatla Tatlıses'in kafasından 10 mm kemik çıkarıldı. Tatlıses operasyondan sonra hastane mikrobu kaptı. Bu nedenle karnı şişti.

- Önceki gün hastane odasında babasının yanına giden İdo Tatlıses "Baba beni duyuyorsan sağ ayağını oynat" dedi. Tatlıses çağrıya karşılık verdi ve ayağını oynattı.

UYANIR UYANMAZ ANNESİNİ ARAMIŞTI

İbrahim Tatlıses 'ten gelen haberler sevindirici son durumu nasıl, iyi mi soruları cevabını buldu. İbrahim Tatlıses 19 Mart gecesi annesini arayarak sağlığı hakkında son durumu açıkladı. Tatlıses annesine 'aney ben iyiyim, merak etmeyin' dedi. 

KUR'AN-I KERİM DAĞITTILAR

Kendilerine ‘Türkiye İmparator Grubu’ adını veren 10 kişilik bir grup, Taksim Meydanı’nda bir araya gelerek uğradığı saldırı sonrası tedavisi devam eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses için Kuran-ı Kerim dağıttı.

screen-shot-2015-03-20-at-4.02.30-pm.png

Türkiye İmparator Grubu Başkanı Murat Uygur, "İbrahim Tatlıses zor bir süreçte ameliyat oldu. İbrahim Tatlıses öldü mü kaldı mı, uyanamıyor diye talihsiz haberler çıktı. İbrahim Bey 72 saat uyutulmuştu. 72 saatten sonra tekrar uyutuldu. Çünkü sağlığı ile alakalı doktorları öyle bir karar verdi. Çünkü ödem toplanmıştı. Ödemin dağılması için tekrardan uyutulması gerekiyordu. İlaç tedavisi görüyor” dedi.

“TATLISES ANNESİNİ ARADI”

İbrahim Tatlıses’in annesini aradığını ifade eden Murat Uygur, “Annesine ‘Aney ben iyiyim, beni merak etme’ dedi. Bu da güzel bir gelişme bizim için. İbrahim Tatlıses bizi şarkılarıyla yalnız bırakmadı bizde onu yalnız bırakmıyoruz. ‘İnsanlara Kuran-ı Kerim dağıtalım’ dedik. İnsanların duasına ihtiyacı var” diye konuştu.

screen-shot-2015-03-20-at-4.04.15-pm.png
İbrahim Tatlıses’e benzerliği ile dikkat çeken ‘Urfalı İbo’ lakaplı İbrahim Bakırcı, “Biz gerçekten şuan bir bayram yaşıyoruz. İbrahim Tatlıses’in durumu gayet iyi. Biz İbrahim Tatlıses’i çok seviyoruz. İnşallah geldiğinde biz onu büyük bir kalabalıkla karşılayacağız” şeklinde konuştu

Basın açıklamasının ardından grup, İstanbul’un çeşitli noktalarında toplam 2 bin 500 Kuran-ı Kerim dağıtacaklarını ifade etti.

BU FOTOĞRAFI PAYLAŞMIŞTI

Ameliyat olduktan sonra 9 gündür uyutulan İbrahim Tatlıses'ten iyi haber geldi. Oğlu İdo Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in iyi olduğunu gösteren bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İşte İbrahim Tatlıses'in son durumu

9 Mart pazartesi günü Amerika'da ameliyat olan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo babasıyla ilk fotoğrafı paylaştı. İdo Tatlıses, eliyle babasının parmaklarını tuttuğu kare, takipçileri tarafından kısa zamanda bir çok yorum aldı.

İbrahim Tatlıses’in, Ameliyatının ardından komaya girdiği ve 9 gün boyunca uyandırılamadığı öne sürülmüştü.

İşte İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun paylaştığı o fotoğraf

i̇brahim-tatlises-ameliyat-sonrasi-ilk-fotoğraf.jpg

İdo Tatlıses'in paylaştığı fotoğrafta İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili bir yorum yapılmazken, parmaklarını birleştiren fotoğraf, durumunun iyi olduğu şeklinde yorumlandı.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa İbrahim Tatlıses hayranları iyi dileklerini yazdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.