İçerde... OYUNCULAR MİKA-DER İÇİN EL ELE!..

İçerde... OYUNCULAR MİKA-DER İÇİN EL ELE!..

Ay Yapım’ın geçtiğimiz yıla damgasını vuran fenomen dizisi İçerde’nin Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) ile gerçekleştirdiği “Minik Kalpler İçerde” sosyal sorumluluk projesi hedefine ulaştı.

İçerde dizisi oyuncuları, Show TV, Ay Yapım ve sevgili izleyicilerimizin büyük destek verdiği proje kapsamında toplanan bağışlardan elde edilen gelirle yapımına katkı sağlanan Tekirdağ Kapaklı MİKA-DER Çocuk Destek (Rehabilitasyon) Merkezi’nin kapıları,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla desteğe ihtiyacı olan çocuklar için açıldı.

Açılışta İÇERDE’nin değerli oyuncuları Gözde Kansu ve Barış Kıralioğlu, dizinin yapımcısı Pelin Diştaş ve idari yapımcısı Yamaç Okur,  İÇERDE’nin adını taşıyan merkezin girişinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.   

TEKİRDAĞ KAPAKLI MİKA-DER ÇOCUK DESTEK (REHABİLİTASYON) MERKEZİ 

Tekirdağ Kapaklı MİKA-DER Çocuk Destek (Rehabilitasyon) Merkezi, geçmişlerinde ağır travmalar yaşamış çocuklarımızı rehabilite edilerek yeniden hayata kazandırmayı amaçlıyor.

Merkez; 32 bin metrekare arazi içinde 12 bin metrekare alanı kapsayan her villada 10 çocuğun yaşayacağı toplam 40 çocuk kapasiteli iki katlı 4 villa, 1 idari bina ve 1 açık oyun alanından oluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.