İdo Tatlıses... "ANNEM İLE BABAM AYNI EVDE KALIYOR"!..

İdo Tatlıses... "ANNEM İLE BABAM AYNI EVDE KALIYOR"!..

Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, "Annen-baban tekrar evlense ne hissedersin?" sorusuna, "Evlenseler ne değişecek ki? Zaten aynı evde kalıyorlar" cevabını vererek herkesi şaşırttı.

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu şarkıcı İdo Tatlıses, Posta Gazetesine röportaj verdi.

Özel hayatı ve ailesi hakkında konuşan Tatlıses, annesi Derya Tuna ile babası İnrahim Tatlıses'in aynı evde kaldıklarını söyledi.

"EVLENSELER NE DEĞİŞECEK? ZATEN AYNI EVDE KALIYORLAR"

"Bileklerime Kadar Acıyor" adlı single çalışması ile yeniden gündeme gelen İdo Tatlıses, "DeryaTuna ve İbrahim Tatlıses tekrar bir araya gelse, evlense ne hissedersiniz?" sorusuna verdiği "Benim için bir şey değişmez.

Evlenseler ne değişecek ki? Zaten aynı evde kalıyorlar, aynı şekilde görüşüyorlar. Öyle bir şey düşündüklerini sanmam. Saçma olur zaten." cevabıyla herkesi şaşırttı.

"HERKESİN KENDİ İRADESİ VAR"

Geçtiğimiz gün "Babam tekrar evlenirse ortalığı yıkarım" açıklamasıyla gündeme gelen şarkıcı, "Asla! Dediysem de şaka yapmışımdır ama onu bile hatırlamıyorum.

Kaç yaşında adam. Herkesin kendi hayatı, kendi iradesi var. Benim babama diyeceğim tek söz, 'Hayırlısı' olur. Çocuk değilim ki artık.

Hiç oralarda değilim. Herkes hayatına devam ediyor. Kim nasıl mutlu olacaksa öyle olsun isterim. diyerek konuya açıklık getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.