İkinin Biri... KAHKAHA FIRTINASI YAŞATTI!

İkinin Biri... KAHKAHA FIRTINASI YAŞATTI!

Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı İkinin Biri oyunu İstanbullu tiyatroseverlerle buluştu. Dev kadrolu oyunda, kahkaha fırtınası yaşandı.

Kadrosunda; Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Zuhal Yalçın,  Sefa Zengin, Haluk Özenç,  Esra Sönmezer, Bora Severcan, Hacı Ali Açıkgöz,  Rabia Armağan’ın  yer aldığı İkinin Biri oyunu, geçtiğimiz akşam İstanbullu tiyatroseverlerle buluştu.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İkinin Biri ekibi, çok heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Uzun bir aradan sonra tiyatroya dönmenin mutluluğunu yaşayan Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç ise “Bizim için zor bir karar oldu; ama iyi ki tiyatroya dönmüşüz. Çok güzel bir ekiple, çok güzel bir oyun oynuyoruz” dedi.

Volkan ve Bora Severcan kardeşlerin kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlar’ın dev kadrolu oyunu, izleyenlerden tam not aldı.

Oyunu izleyenler arasında; ünlü senarist Birol Güven, eşi Burcu Güven ve kızı Öykü Güven,Bora Tekay, Erhan Ertürk, Şenay Lambaoğlu, Yeşim Alıç, Süleyman Yağcı, Aydın Sarman gibi ünlü isimler de vardı.

Bakan yardımcısının eşiyle birlikte  kaldığı otelde bakanlıktaki sekreter ile yaptığı aşk kaçamağına  özel kalem müdürü, otel çalışanları ve beklenmedik misafirlerin dahil olmasıyla yaşanan karmaşayı komik bir dille anlatan oyun, salonda kahkaha fırtınası estirdi.

Yönetmenliğini Bora Severcan’ın üstlendiği oyunun sonunda, salonu hınca hınç dolduran tiyatroseverler oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.