İlham Gencer...SON HALİNİ OĞLU PAYLAŞTI

İlham Gencer...SON HALİNİ OĞLU PAYLAŞTI

Caz müziğinin sevilen ismi piyanist Bozkurt İlham Gencer, Bodrum'da hastaneye kaldırılmıştı. Kendi isteği üzerine tedavisi Bodrum'daki evinde devam eden usta sanatçının son halini oğlu Bora Gencer paylaştı.

Cumhuriyet'le yaşıt olan ve 2023'te 100'ncü yılı kutlamaya hazırlanan ünlü piyanist İlham Gencer, Bodrum'da hastaneye kaldırılmıştı.

Acıbadem Hastanesi'nde 3 günlük tedavinin ardından kendi isteğiyle taburcu olan Gencer, Bodrum'daki evinde istirahat ediyor.

Usta sanatçının son halini ise oğlu Bora Gencer paylaştı. Berberin tıraş ettiği İlham Gencer'in tekerlekli sandalyede olduğu görüldü.

babasinin-son-halini-paylasti-2-14972428-osd.jpg

100. YAŞIMI SAHNEDE KUTLAMAK İSTİYORUM

Gencer'in aile yakınlarına "100. yaşımı görmek istiyorum, 100'üncü yaşımı sahnede kutlamak istiyorum" dediği öğrenildi.

Öte yandan sanatçının rahatsızlığını öğrenen Süperstar Ajda Pekkan, Gencer'in tedavi sürecinde elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu bildirdi.

"DEVLET SANATÇISI OLMAK İSTİYORUM"

Cumhuriyet'le yaşıt olan ve 2023'te 100'ncü yılı kutlamaya hazırlanan ünlü piyanist bu özel gün için Türk marşı yaptığını da söylerken, hayatında bir tek devlet sanatçı olamaması nedeniyle burukluk yaşadığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu konuda ricada bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.