İlhan Şeşen... "SICAKLARDANDIR" YEĞENİ DİLHAN ŞEŞEN'E EMANET!..

İlhan Şeşen... "SICAKLARDANDIR" YEĞENİ DİLHAN ŞEŞEN'E EMANET!..

Yalın’ın yorumladığı, albümün beğeni toplayan ilk klip şarkısı “Sensiz Olmaz”ın ardından ikinci video klip için yine ince eleyip sık dokuyan İlhan Şeşen; gelen talepler üzerine yeni klip için “Sıcaklardandır”da karar kıldı.

Albümde Grup Gündoğarken’in kurucularından olan Burhan Şeşen’in 21 yaşındaki müzisyen kızı Dilhan Şeşen’in seslendirdiği, İlhan Şeşen imzalı “Sıcaklardandır”; Alpay Vural ve Onur Güney Kumaş’a ait olan dikkat çekici aranjesi ve Dilhan Şeşen’in farklı yorumuyla kısa sürede öne çıkarak büyük beğeni toplamıştı.

 

 

“SICAKLARDANDIR”A ‘ÜÇÜNCÜ YENİ’ YORUM!..

Alternatif müzikte “Üçüncü Yeniler” olarak adlandırılan genç kuşak müzisyenlerin en yeni temsilcilerinden Dilhan Şeşen’in samimi görüntüleriyle dikkat çeken şarkının video klibi; Alman Çeşmesi, Kadıköy, Kapalıçarşı ve Japon Bahçesi’nde 4 kişilik bir ekip tarafından visual fx tekniği ile kaydedilirken; klibin görüntü yönetmeni ve yönetmenliğini Can Özen üstlendi.

 

Görsel zenginliğiyle de göz dolduran klibin styling çalışmasında ise Dilhan Şeşen ve Can Özen’in imzası bulunuyor.

22 Mart Cuma günü tüm platformlarda yer alacak olan “Sıcaklardandır”ın video klibi de eş zamanlı olarak Sony Music Türkiye Youtube sayfasında olacak!..

İŞTE O KLİP...

https://youtu.be/4yfIZlhL_3U

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.