İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız... BU ÇOCUKLAR ÇOK FARKLI!

İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız... BU ÇOCUKLAR ÇOK FARKLI!

İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız” dördüncü ve beşinci bölümleriyle 12 Ağustos Cumartesi ve 13 Ağustos Pazar saat 17.45’te FOX’ta!

Ekranların en sevilen yüzlerinden, başarılı oyuncu ve sunucu İlker Ayrık’ın sunduğu İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”ın Cumartesi günü yayınlanacak olan bölümünde, Ege Atlantis piyano çalarak izleyiciyi büyüleyecek, Ali Basık davul çalması ve tatlı sohbetleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Cumartesi günü ekrana gelecek 4. bölümde İlker Ayrık, Rengin Zengin ile birlikte jimnastik yapacak, Emir Yaman Yılmaz ise hangi bayrağın ve başkentin hangi ülkeye ait olduğunu söyleyerek izleyiciye keyifli dakikalar yaşatacak.

13 Ağustos Pazar günü saat 17.45’te İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”; Belis Duman, Sedat Çağlar ve Beyza Korkmaz’ı ağırlayacak.

Belis Duman babasıyla birlikte şarkı söylerek stüdyoyu şenlendirecek, Sedat Çağlar semah gösterisi gerçekleştirecek ve İlker Ayrık, Beyza Korkmaz ile birlikte bir ilüzyon şov yapacak.

Aile boyu eğlencenin beş yıldızlı yeni şov programı İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız” yaptıklarıyla evdekileri şaşırtan, okulda dikkat çeken çocukları, yeteneklerini ve tüm tatlılıklarını sergilemeye davet ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.