İlyas Yalçıntaş... POP MÜZİĞİN YILDIZI, MERSİN'İ SALLADI...

İlyas Yalçıntaş... POP MÜZİĞİN YILDIZI, MERSİN'İ SALLADI...

İlyas Yalçıntaş, "Bugünlere gelmek, sizlerin sevgisini görmek için çok çalıştım. Bulunduğum yere tırnaklarımla kazıyarak geldim. Her zaman çok çalışacağım ve zirvede olacağım" diyerek rakiplerine meydan okudu.

GENÇ KIZLARIN GÖZDESİ

"İncir" ve "İçimdeki Duman" şarkıları internette 130 milyon dinlenme rakamına ulaşan İlyas Yalçıntaş'ın gittiği her şehirde yer yerinden oynuyor. 

Pop müziğin genç starı İlyas Yalçıntaş'ın, Mersin Palm City'de düzenlenen imza gününde yine izdiham yaşandı.

Banu Noyan organizasyonuyla düzenlenen imza günü ve mini konser etkinlikleriyle Türkiye'nin dört bir yanını dolaşan İlyas Yalçıntaş bu kez Mersinli hayranlarıyla hasret giderdi.

Sabahın erken saatlerinde AVM önünde kuyruk oluşturan İlyas Yalçıntaş hayranları, ünlü şarkıcıyı karşılarında görünce alkış yağmuruna tuttu. AVM'yi hınca hınç dolduran hayranlarına canlı performans sergileyen Yalçıntaş, en sevilen şarkılarını seslendirdi.

İLYAS YALÇINTAŞ'TAN YENİ ALBÜM MÜJDESİ : BOMBA ŞARKILAR GELİYOR...

2016 yılının en çok dinlenen şarkılarına imza atan İlyas Yalçıntaş, 2017'de de sevenlerine büyük sürprizleri olduğunu açıkladı. Yeni albümü için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Yalçıntaş, "Bomba gibi şarkılar geliyor" dedi.

2017'ye hızlı başlayan ve bir dizi konser anlaşması yapan Yalçıntaş, stüdyo ile sahne arasında mekik dokuduğunu söyledi.

BULUNDUĞUM YERE TIRNAKLARIMLA KAZIYARAK GELDİM...

Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini belirten İlyas Yalçıntaş, "Bugünlere gelmek, sizlerin sevgisini görmek için çok çalıştım. Bulunduğum yere tırnaklarımla kazıyarak geldim. Her zaman çok çalışacağım ve zirvede olacağım" diyerek rakiplerine meydan okudu.

Özellikle genç kız hayranlarının büyük ilgi gösterdiği İlyas Yalçıntaş, bol bol imza dağıtıp selfie yaptı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.