İmera... BANDIRMA VAPURU RUHUYLA KONSERE GİTTİLER!..

İmera... BANDIRMA VAPURU RUHUYLA KONSERE GİTTİLER!..

19 Mayıs’ta Bandırma’da sahne alan İmera, konsere giderken Atatürk’ü Samsun’a götüren Bandırma vapuru ruhunu hatırlattılar

Karadeniz müziğin güçlü isimlerinden Grup İmera, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Bandırma Belediyesinin düzenlediği etkinliklerde sahne aldı.

Atatürk’ün 99 yıl önce Samsun'a götüren “Bandırma Vapuru'nun ruhunu konsere giderken yaşatan İmera, “Atam o gün yola çıktığın gibi bizler hep aynı inançtayız. Seni hiç unutmadık unutturmayacağız" dedi.

Bandırma Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konserde ise adeta izdiham oluştu.  Konserde “İmera Fera”, “Emri Olur”, “Bitmeyen Sevda” gibi sevilen parçalarını seslendiren grubun her söylediği şarkıya gençler eşlik etti.

Tulum ve kemençenin sık sık çalındığı konserde müzikseverler kimi zaman yerlerinde duramayarak horonlar çekerken kimi zamanda telefonlarının ışıkları ile güzel görüntüler oluşturdular.

Konserde eski ve yeni albümlerinden şarkılar sunan İmera, sesi kadar, sahne performansıyla da beğeni topladı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan İmera, hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde konserini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.