İngiliz Oyuncudan Bomba İtiraf... "ROL İÇİN ŞEFİMLE İLİŞKİYE GİRDİM"!..

İngiliz Oyuncudan Bomba İtiraf... "ROL İÇİN ŞEFİMLE İLİŞKİYE GİRDİM"!..

İngiliz oyuncu Charlotte Kirk, kendisinden 28 yaş büyük şefiyle istediği rolü almak için ilişkiye girdi. İkiliyi ele veren ise ortaya çıkan özel mesajlar oldu.

26 yaşındaki İngiliz kadın oyuncu Charlotte Kirk'in 2013 yılında büyük rol almak içinfilm şirketi 54 yaşındakiKevin Tsujihara ile ilişkiye girdiğine dair mesajlar ortaya çıktı.

İkilinin ortaya çıkan mesajlarında ise "Bana filmlerde büyük rol vereceğini söyledin ama ilişkiden sonra benimle ilgilenmedin" yazıyor.

"İLİŞKİYE GİRERKEN BÜYÜK FİLMLERDE ROL VERECEĞİNİ SÖYLEDİN"

Güzel oyuncu Charlotte Kirk ile bir film şirketinde şef olarak çalışan Kevin Tsujihara'nın mesajları İngiliz basınında büyük yankı uyandırdı. Mesajda Kirk, Kevine'e "Otelde ilişkiye girdiğimiz sırada bana filmlerde büyük rol vereceğini söyledin ama ilişki bittikten sonra benimle ilgilenmemen kendimi kullanılmış gibi hissetmeme sebep oldu. Söz verdiğin gibi bana yardımcı olacak mısın?" diye yazıyor.

CİNSEL İLİŞKİ İDDİALARINI REDDETTİ

21 yaşındayken bir arkadaşı aracılığı ile Kevin ile tanışan Kirk, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, skandal ile ilgili bir kaç gün içinde açıklama yapacağını, hakkında çıkan cinsel ilişki iddialarını da reddederek Kevin ile hiçbir şekilde ilişki yaşamadığını söyledi.

Kevin Tsujihara

ÇALIŞANLARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Skandaldan sonra Kevin'nin CEO'su olduğu şirket Kevin hakkında soruşturma açtı. Kevin, şirketin tüm çalışanlarından yaptığı hatadan dolayı pişman olduğunu söyleyerek özür diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.