İNGİLTERE PREMIER LİGİ HEYECANI, SADECE S SPORT’TA YAŞANACAK!..

İNGİLTERE PREMIER LİGİ HEYECANI, SADECE S SPORT’TA YAŞANACAK!..

Saran Group’un Premium içerikli Premier Spor Kanalı S Sport, 2017-2018 sezonunda da İngiltere Premier Ligi’nin tek resmi yayıncısı olacak.

11 Ağustos Cuma günü Arsenal – Leicester City karşılaşması ile başlayacak büyük heyecan, her hafta ortalama 6 canlı maç yayını ile devam edecek.

Ayrıca futbolseverler S Sport’ta yayınlanacak Premier Show, Premier Bakış, Premier Analiz, EPL World Show, EPL Preview, EPL Match Pack, EPL Review Show ve EPL Netbusters gibi programlarla birlikte İngiltere Premier Ligi ile ilgili hiçbir detayı kaçırmayacak.

İzleyiciler, Premier Lig’in yanı sıra sezon boyunca NBA, Formula 1, Çin Süper Ligi, MotoGP, Copa Libertadores, UFC Dövüş Gecesi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Premium içerikleri de S Sport’ta izleyebilecek.  

Yayın hayatına başladığı günden bu yana sporseverleri dünyaca ünlü organizasyonlarla buluşturan S Sport, İngiltere Premier Ligi’nin yeni sezonuna da dinamik içerikleri ve alanlarında başarılı spiker-yorumcu kadrosuyla başlıyor. 

Ertunç Öner, Aykut Aydın, Orkun Çolakoğlu, Erman Yaşar, Ozan Can Sülüm ve Ömer Saraç’ın maç anlatımları ile İbrahim Altınsay, Uğur Meleke, Murat Fevzi Tanırlı ve Emre Özcan’ın yorumlarıyla ekranlara gelecek karşılaşmalar, izleyenlerin futbol keyfini en üst seviyeye çıkaracak. 

Sezon boyunca her hafta ortalama altı karşılaşmanın canlı yayınlanacağı S Sport’ta izleyiciler kaçırdıkları maçların tekrarını da hafta boyunca izleyebilecek. S Sport’ta Premier Lig’in ilk haftasında canlı yayınlanacak programı ise şu şekilde: 

* 11 Ağustos Cuma, 21.45: Arsenal – Leicester City

* 12 Ağustos Cumartesi, 14.30: Watford – Liverpool

* 12 Ağustos Cumartesi, 17.00: Chelsea – Burnley

* 12 Ağustos Cumartesi, 19.30: Brighton – Manchester City

* 13 Ağustos Pazar, 15.30: Newcastle United – Tottenham

* 13 Ağustos Pazar, 18.30: Manchester United – West Ham United 

5.42 milyar Euro’luk Premier Lig’in tüm detayları S Sport’ta olacak 

İzleyiciler, canlı yayınlanacak Premier Bakış, Premier Analiz ve Premier Show programlarının yanı sıra EPL World Show, EPL Preview, EPL Match Pack, EPL Netbusters ve EPL Revıew Show programlarıyla da değeri 5.42 milyon Euro’nun üzerine çıkan Premier Lig’in tüm detaylarına hâkim olacak. 

İngiltere Premier Ligi’nin yayın hakları değeri rekor düzeye ulaştı 

S Sport ekranlarında Türk futbolseverlerle buluşacak olan İngiltere Premier Ligi, dünyanın en değerli ulusal futbol ligi olma konumunu da elinde bulunduruyor. 

2016-2019 yılları arasındaki üç sezonu kapsayan yayın hakları 5 milyar 136 milyon Pound karşılığında satın alınan Premier Lig, 168 ülkeden 132 televizyon kanalı tarafından yayınlanarak aynı zamanda dünyanın en çok kişiye ulaşan spor organizasyonları arasında da yer alacak.  

S Sport, 2017 – 2018 sezonu boyunca izleyicilerini Premium içeriklerle buluşturacak 

S Sport izleyicileri, dünyanın en değerli futbol ligi Premier Lig’in yanı sıra 2017-2018 sezonu boyunca dünyaca ünlü spor organizasyonlarını da S Sport farkıyla izleyebilecek.  

S Sport ekranlarında sezon boyunca şu içerikler yayınlanacak: 

* İngiltere Premier Ligi

* NBA

* Formula 1

* MotoGP

* Çin Futbol Süper Ligi

* Copa Sudamericana

* Copa Libertadores

* DTM Race

* Rally Cross Race

* Redbull Air Race

* ATP 500 Tenis

* FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi

* BARCA TV

* ESPN Spor Belgeselleri

* UFC Dövüş Geceleri

* WWE RAW

* WWE Smackdown 

Sporseverler, S Sport’u Digiturk 84, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. kanaldan Premium içerikli spor kanalına ulaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.