İnna... "RULETA" İLE NEFESLERİ KESİYOR!..

İnna... "RULETA" İLE NEFESLERİ KESİYOR!..

Son zamanlarda INNA’nın YouTube kanalı, Madonna, Robbie Williams veya Rita Ora gibi sanatçıların sayısını aşarak 3 milyon aboneye ulaştı.

Inna YouTube'da 2.7 milyarın üzerinde görüntüleme ile, Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey'den daha fazla ve YouTube'da 67. sırada yer alıyor.

Ve INNA "Bu benim için çok büyük bir başarıdır. YouTube kanalımda 3 milyondan fazla aboneye sahib olduğuma inanamıyorum. Müziğimi hayranlarımı, gezilerimdeki videolarımı, dünyama daha yakın hissetmelerini sağlayacak içerikleri sunmaktan memnuniyet duyuyorum. Destek için hepinize teşekkür ediyorum! "Dedi INNA.

INNA’nın  YouTube kanalında turnelerinden görüntüler, sahne arkası ve ı online videolarını, özel projelerini  ve Dünyaca dinlenen izlenen bilinen şarkılarını,  Pitbull, J Balvin, Daddy Yankee, Yandel. Gibi sanatçılarla yaptığı şarkıları bulabilirsiniz.

İnna nın farklı şehirlerde Paris, London, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, Bucharest, Rock the Street, Grandma Session’da, çatılarda orkestrası ile verdiği   "Rock the roof" konsepti şarkılar milyonlarca görüntülendi 

Facebook da 11 milyondan fazla,Twitter da 1.3 million takipçi, İnstagram da 1.6 million takipçisi var. 

INNA’ nın , son single olan "ruleta' 35 gün içinde 36 million görüntülendi ! 

#5 in Future Hits Top in Spain, Shazam da ilk sırada olduğu ülkeler Montenegro, Moldova, Serbia, ikinci olarak yer aldığı ülkeler  Bulgaria, üçüncü olarak  Albania, Siria, ve 9. Sırada yer aldığı ülke  in Romania.

İŞTE INNA'NIN "RULETA" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.