İnstagram... "HİKAYELER" ÖZELLİĞİNDE MÜZİK DÖNEMİ BAŞLIYOR!..

İnstagram... "HİKAYELER" ÖZELLİĞİNDE MÜZİK DÖNEMİ BAŞLIYOR!..

Facebook‘un popüler platformu Instagram, bugün yeni bir özellik daha kazandı. Popüler Hikayeler altyapısına gelen özellik, platformu işitsel olarak daha iyi hale getiriyor.

Yapılan açıklamalara göre Instagram Hikayeler günlük tam 400 milyon aktif kullanıcıya ulaşıyor. Aylık toplam aktif kullanıcısı ise 1 milyarı bulan Instagram, artık kişilerin Hikayeler’ine müzik eklemesine imkan tanıyor.

Kişiler artık hazırladıkları Hikayeler’e “Bruno Mars, Demi Lovato ve Maroon 5” gibi ünlü şarkıcılardan parçalar dahil edebiliyor.

Bunun için Hikaye düzenleme sayfasına “Müzik” seçeneği ekleyen firma, her gün arşive yeni parçaların ekleneceğini de müjdeliyor.

Özelliği sık sık kullananlar için çok güzel duran destek, Facebook’un UMG, Sony ve Warner ile yaptığı müzik anlaşmaları ile mümkün oluyor.

Herkese açılması içinse biraz zaman geçmesi gerekiyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.