İpek Açar - Alper Kömürcü... "NESİLDEN NESİLE" ŞARKILAR!

İpek Açar - Alper Kömürcü... "NESİLDEN NESİLE" ŞARKILAR!

Türk Pop Müzigi'nin kendine özgü tarzıyla önemli isimlerinden olan İpek Açar'ın, besteci ve aranjör Alper Kömürcü ile ortak projesi olan "Nesilden Nesile" isimli ilk single’ı dinleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

İpek Acar 1 albüm ve 5 single çalışmasından sonra, 6. single çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor. Alper Kömürcü de besteci, aranjör ve maestro kimliğiyle tanınıyor. 

Müzik tarihinin önemli eserlerini çok sesli müziğin büyüsü ve akustik enstrümanların sıcaklığı ile yeni nesillere ulaştırmak için yola çıkılan proje; Mazi ve Kıskanıyorum isimli 2 şarkıdan oluşuyor. 

İpek Açar ve Alper Kömürcü, Nesilden Nesile Projesi'ni uzun soluklu sahne performansı ve albüm çalışmaları olarak planladıklarının da üzerini ciziyor.

Single, hızla dijitalleşen dünyamızda akustik enstrümanların analog olarak kaydedilip mixlendiği özel bir proje olma özelliğini de taşıyor.

KLİP LVİV'DE ÇEKİLDİ 

Klip, Ukrayna Lviv şehrinin muhteşem tarihi atmosferinde çekildi. "Mazi" şarkısının klibinde İpek Açar ve Alper Kömürcü'ye, İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül Açar da eşlik etti.

Single 24 Mayıs'da Elma Şeker Prodüksiyon imzasiyla, tüm digital platformlarda olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.