İrfan Aslanhan...ALEM FM'DE BU KEZ PUCCA VE OYUNCU EŞİNİ AĞIRLADI!..

İrfan Aslanhan...ALEM FM'DE BU KEZ PUCCA VE OYUNCU EŞİNİ AĞIRLADI!..

Yazdığı köşe yazıları blog ve kitaplarla son yılların en çok okunan takip edilen ismi "Pucca" ve Oyuncu eşi Serhat Osman Karagöz geçtiğimiz günlerde Alem FM'de İrfan Aslanhan'ın konuğu oldu.

Türkiye radyolarında ilk kez eşiyle birlikte yayına katılan "Pucca" evlendikten sonra ilk defa bir canlı yayına çıktıklarını söyledi.

İlk Zaman'lar babasının eşi Serhat Osman Karagöz'ü hiç sevmediğini fakat şimdi aralarının çok iyi olduğunu itiraf eden Pucca bir de yayını dinleyenlere büyük bir sürprizi açıkladı.

"3 Aylık hamile olduğunu ve bunu ilk defa burada söylediğini dile getiren genç yazar şimdi artık anne olmaya hazırlanıyorum dedi.

Serhat Osman Karagöz ise Pucca ile evlendikten sonra hayatının tamamen değiştiğini oyunculuğu bir kenara bırakıp tamamen eşiyle ilgilendiğini ve bu durumdan memnun olduğunu söyledi. 

En son rayting rekorları kıran öyle bir geçer zaman ki dizisinde izlediğimiz oyuncu "Projelere göre kilo alıyorum kilo veriyorum hep bir aksilik oluyor bir türlü doğru castı bulamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Pucca ile evlendikten sonra instagram ve twitter'dan takipçilerinin fazlası ile arttığını ve insanların kendisinden borç para bile istediğini söyledi. Genç oyuncu sürekli bana Pınar'ı soruyorlar artık bu duruma alıştım dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.