İrina Shayk-Ronaldo... BASKET MAÇINI GÖLGELEYEN DEKOLTE GECESİ!

İrina Shayk-Ronaldo... BASKET MAÇINI GÖLGELEYEN DEKOLTE GECESİ!

Ünlü model İrina Shayk dün akşam futbolcu sevgilisi Cristiano Ronaldo ile birlikte İspanya`da oynan Real Madrid-Cska Moskova basketbol müsabakasında kameralara yakalandı...

Ünlü model İrina Shayk dün akşam futbolcu sevgilisi Cristiano Ronaldo ile birlikte İspanya'da oynan Real Madrid-CSKA Moskova basketbol müsabakasında objektiflere takıldı.

Ünlü modelin Real Madrid'de oynayan sevgilisi Cristiano Ronaldo ile birlikte Real Madrid'in basketbol takımını desteklemek için Madrid'de bulunan basketbol salonunda yerlerini aldılar.

Rus model İrina Shayk denim kot gömleği, koyu renk kot pantalonu ve siyah stilettoları ile dikkat çekerken Hermes çantasıda gözlerden kaçmadı. Güzel modelin Portekizli futbol yıldızı sevgilisi Cristiano Ronaldo ise sneakers ayakkabıları, kot pantolonu, ekoseli yeleği, beyaz gömleği ve kravatı ile değişik bir tarz ile kameralara yakalandı.

Ünlü model İrina Shayk'ın giydiği denim gömleğinden verdiği derin göğüs dekoltesi gecenin en çok dikkat çeken görüntüsü olurken Real Madrid'den takım arkadaşı Pepe ile samimi bir sohbet içerisinde olan sevgilisi kendisini yalnız bırakırken ünlü model bir hayli sıkılmış bir halde kameralara yansıdı.

Bir ara elindeki Real Madrid balonu ile sevgilisi Cristiano Ronaldonun yüzüne vurarak dikkatini çekmeye çalışan ünlü model İrina Shayk bu çabasında da başarısız olmuş gibi göründü.

2010 yılından bu yana Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile birlikte olan ünlü model İrina Shayk'ın sırf sevgilisi istediği için basketbol maçına geldiği ve aktivite boyunca bir hayli sıkıldığı magazin basını tarafından yorumlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.