İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN SAÇLARINIZA YENİ BİR YÖN VERİN!

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDERKEN SAÇLARINIZA YENİ BİR YÖN VERİN!

Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği, Eylül ayında kariyerine yeni başlayacak ya da farklı bir yön verecek olanlara iş görüşmelerinden önce saç nakliyle yepyeni bir imaj öneriyor.

Yaz tatilinin ardından kariyerinize hayal ettiğiniz görünümle başlamak için Transmed'in önerisine kulak verin.

Saç ve kozmetik cerrahi alanında yaptığı başarılı uygulamalarla tanınan Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği, iş hayatına yeni bir görünümle başlamanızı sağlıyor.

Yaz tatilinin ardından farklı bir imajla iş hayatına dönmek isteyen kişilerin yanı sıra iş arayışında olan adaylar da görüşmeler öncesinde saç nakli operasyonlarından yararlanıyor.

Saç nakli sonrasında deride yaklaşık 7?10 gün süren ince kabuklanmalar oluşuyor. Bu ince kabuklar her gün yıkandıkça biraz daha temizlenerek on gün sonra tamamen kayboluyor. Ekilen saçlar ilk üç ay içerisinde çıkmaya başlıyor.

Günümüzde kullanılan iki tip saç nakli tekniği bulunuyor:

FUT:

"Foliküler Ünite Transplantasyonu" tekniğidir.

Bu metodda saç çemberi denilen iki kulak arasındaki sağlıklı köklerin bulunduğu alandan cerrahi yöntemle bir deri parçası, şerit halinde alınarak önce tek tek köklere ayrılır sonra bu kökler saçlanması istenilen alanda açılan kanallar içine yerleştirilir. Günümüzde profesyonel cerrahlar tarafından gerçekleştirilen FUT operasyonu ile oluşan iz gözle görünmeyecek kadar hafif olmaktadır.

FUE:

"Foliküler Ünite Ekstraksiyonu" adı verilen teknik, verici alanın en verimli şekilde kullanılmasına olanak tanıyan tek tek kök toplama prensibine dayanır. 2004'ten bu yana dünyada ve Transmed'de sadece uzman cerrahlar tarafından uygulanmaktadır. Minimal bir girişimdir.

FUE metodu tek tek toplama yöntemi olarak da bilinir. Operasyon tekniği göreceli olarak yenidir ve bu teknikte mikro-cerrahi derecesinde küçük ölçülerde çalışılır.

Transmed her iki tekniğin de etkin bir şekilde kullanıldığı ve yurtdışında her iki yönteme ilişkin eğitim veren bir kurumdur.

FUT yöntemi ile FUE yönteminin arasındaki tek fark aslında saç kökü alım tekniğidir. Kanal açımı ve yerleştirme aşamaları her iki yöntem için de aynıdır.

FUE yöntemi, donör alanın iyileşmesinin daha hızlı olması nedeniyle FUT yöntemine göre son günlerde hastalar tarafından daha sık tercih edilen bir yöntemdir. Ancak FUT tekniğinde ekim yapılacak saç tellerinin büyüklüğü kesin bir şekilde belirlenebildiği ve saçı kısa kesmek gerekmediği için bu teknik kimi saç dökülmesi çok ilerlemiş vakalar için cerrah tarafından tavsiye edilmektedir. Günümüzde hastaların çoğunluğunda FUE ile saçların tamamının tıraş edilmesi zorunlu değildir. Transmed'de hekiminiz sizin için uygun olan tekniği özenle seçer.

Operasyon FUT yöntemi ile ortalama 4?5 saat, FUE yöntemi ile 7?8 saat sürmektedir.

Transmed'de başarıyla uygulanan Saç Nakli operasyonu ve Saç Tedavileri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve bir konsültasyon randevusu oluşturmak için http://www.transmed.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Sağlığınız için lütfen sadece profesyonel çalışan klinikleri tercih ediniz.

Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği

Adres: Fulyalı Sokak No:7 İç Levent, 34330 İstanbul, Türkiye

Telefon: 0212 281 1300

Transmed hakkında:

Transmed, 1994 Şubat ayında, İstanbul'da, Dr. Melike Külahçı tarafından, ileri teknik Saç ve Kozmetik Cerrahi hizmetlerini sunmak üzere uluslararası bir tıp merkezi olarak kurulmuştur. Türkiye'de saç nakli cerrahisinde Foliküler Ünite Transplantasyonu tekniğini uygulamasıyla adını duyuran Transmed, 1998 yılında Epilight ve Alexandrite Laser ile Lazer Epilasyonu Türkiye'ye tanıtmış, daha sonra da ayakta Liposuction olarak da bilinen Liposhaping ile birlikte Kozmetik Cerrahi hizmetlerini sunmaya başlamıştır.

Saç nakli cerrahisi alanında Türkiye'de ve dünyada öncü olan Transmed'in kurucusu ve Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı, ESHRS (Avrupa Saç Restorasyon Cerrahisi Derneği) Kurul Üyesi ve ISHRS (Uluslararası Saç Restorasyon Cerrahisi Derneği) Kurul Guvernörü'dür. Transmed ekibi, 2011 yılının Mayıs ayında saç alanında dünyanın en iyi araştırmacı ve cerrahlarını The Next Big Thing konferansında İstanbul'da bir araya getirerek konferansa ev sahipliği yaptı.

Dünyanın alanında duayen kabul ettiği 30 başarılı cerrahtan biri olan Dr. Melike Külahçı Medikal Direktörlüğü'nde Transmed'de saç nakli ve saç tedavileri, dünyayla aynı anda en güncel teknikler ile uygulanmaktadır. Bugün Transmed, büyük operasyon kapasitesi ve yüksek başarı yüzdesiyle, her yıl 47 ülkeden yabancı hasta çekmektedir.

Transmed'de başarıyla gerçekleştirilen kozmetik cerrahi uygulamaları ise şu şekildedir: Liposhaping, göğüs büyütme, göğüs küçültme, göğüs dikleştirme, karın germe, jinekomasti (erkeklerde meme küçültme),kulak estetiği (otoplasti), yüz germe, göz kapağı, burun operasyonu, yağ enjeksiyonu, çene implantı.

Cerrahi olmayan ancak medikal profesyonellik gerektiren selülit ve incelme tedavileri, akne izleri ve cilt lekelerinin tedavisi, doğum ve liposuction sonrası deri tedavileri, vücut sıkılaştırıcı ve gençleştirici medikal cihazlı uygulamalar ise Transmed'in sunduğu kozmetik çözümler arasında yer almaktadır.

Transmed; Türkiye, ABD, Almanya, Fransa, Benelux ülkeleri, Yunanistan, Rusya, Mısır ve Kuveyt'te başarıyla faaliyet göstermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.