İsabella Damla... KÜÇÜK YILDIZ, SEZONU ÖDÜLLE KAPADI!..

İsabella Damla... KÜÇÜK YILDIZ, SEZONU ÖDÜLLE KAPADI!..

Uluslar Arası Diplomatlar Birliğinin geleneksel hale getirmeyi planladığı sanatın ve sanatçının onur gecesi özel bir davetli topluluğuyla Günay retaurant’da gerçekleştirileştirildi.

Emeklerin ve başarıların ödüllendirildiği gecede Kanal 7 ekranlarının fenomen yapımı Elif isimli günlük dizinin küçük başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenlir’de en iyi çocuk oyuncu ödülüne layık görüldü. 

Sanatçı Ekin’in 25. Sanat yılını da kutladığı gecede sunuculuk görevini Okan Karacan ve Şebnem Schaefer üstlenirken alkışlar arasında ödülünü alan küçük yıldız “Bu ödül sadece benim değil yapımcım ve tüm set çalışanları ayrıca kanalımız adına alıyorum” diyerek bu ödülü ne kadar hak ettiğini de gösterdi.

Ödül gecesine yapımcısı İnci Gülen Oarr ile katılan İsabella Damla Güvenilir, tavrı ve seçtiği kıyafetiyle de ilgileri üzerine toplayarak geceye damgasını vurdu.

4. Sezonun sonuna yaklaşan Elif isimli günlük dizi filmin başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, aldığı ödülle bu sezonu başarısını taçlandırarak kapadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.