IŞIĞIM PEMBE FESTİVALİ!

IŞIĞIM PEMBE FESTİVALİ!

2 bini aşkın kadın, Işığım Pembe Festivali kapsamında Meme Kanseri ile Mücadele Kampanyası için 13 Ekim’de Beşiktaş Meydanı’nda buluşarak, seslerini duyurdu.

Avon Marka Elçisi Oyuncu Ezgi Mola’nın katılımıyla

“Işığım Pembe” Festivali

Oyuncu Ezgi Mola’nın katılımıyla gerçekleştirilen festivalde, Meme Kanserine farkındalık yaratmak amacıyla Türkiye’nin farklı illerinden kadınlar bir araya geldi.

Avon, Türkiye’nin kadın sağlığı konusunda en kapsamlı ve en uzun soluklu sosyal sorumluluk çalışması olan Meme Kanseri ile Mücadele Kampanyası’na 23’üncü yılında da devam ediyor.

Meme kanseri farkındalığı yaratmak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen kampanya bu yıl da ‘#ışığımpembe’ sloganıyla devam etti.

Dünya çapında devam eden hareketin Türkiye ayağı, 13 Ekim Pazar Günü Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda düzenlendi.

Ece Erken’in sunuculuğunda, Dr. Tuba Kayan Tapan kadınlara sağlıklı ve bilinçli beslenme ipuçları verirken, milli sporcu Ebru Karaduman da sağlıklı yaşam konusunda sporun önemine dikkat çekerek tüm katılımcılara egzersiz yaptırdı.

Meme Kanserini yenmiş kadınlarla sahnede Pembe Balonları gökyüzüne gönderen Ezgi Mola Meme kanseri ile ilgili;

“Böylesine önemli bir buluşmada ben de sizinle olmayı çok istedim. Bu sefer güzellik için değil, sağlık için buluştuk ve buluşma benim için de çok değerli.

Programda verilen bilgiler ile bir kez daha öğrendik ki, Erken Teşhis çok önemli. Hanımlar, lütfen bahaneleri bir kenara bırakın. kendinize zaman ayırın ve kontrollerinizi yaptırın.

Çünkü ben sizi çok seviyorum.” sözleriyle kadınların yanında olduğunun altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.