Işıl Ay... SES GÜZELLİĞİNİ ANNE, KARİZMASINI ABİDEN ALAN USTA BİR SANATÇI !..

Işıl Ay... SES GÜZELLİĞİNİ ANNE, KARİZMASINI ABİDEN ALAN USTA BİR SANATÇI !..

Buğulu ve güçlü sesiyle her söylediği şarkıda izleyenleri kah ağlatan kah oynatan sahnelerin fenomen ismi Işıl Ay, sahne aldığı mekanda başarılı sahne performansıyla izleyenlere doyumsuz bir müzik ziyafeti çekiyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Taklit edilemeyen muhteşem sesiyle gönüllerde taht kurmuş rahmetli Şükran Ay'ın kızı, usta gazeteci Savaş Ay'ında kızkardeşi olan Işıl Ay,  güçlü sesi ile seslendirdiği şarkılara bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler ile adeta dev bir koro oluşturuyor.

Hepsi bir birinden güzel eserlerin yer aldığı repartuarında Işıl Ay, günümüzün sevilen Türk Sanat Müziği eserlerinin yanısıra  pop eserlerini de büyük bir başarıyla seslendirerek sahnede adeta devleşiyor.

Hem genç, hem olgun hem de yaş almış yani neredeyse yedi'den yetmiş' e bir fan kitlesine sahip olan sanatçı, sosyal medyada da paylaşımlarıyla tam bir fenomen ve büyük bir takipçi kitlesine sahip.

Gazino kültürünün neredeyse bitmiş olduğu şu günlerde, programını gazino tadında sergileyen Işıl Ay sahnesi öncesi kuliste magazinkolik.com editörü ve işadamı Mehmet Karademir'e özel ve müzik hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Müzik hayatına başlamasında taklit edilemeyen büyük ses annesi Şükran Ay'ın büyük payının olduğunu söyleyen sanatçı, abisi SavaşAy'ın da duruşu ve kimliğinin hayatına çok şeyler kattığını ifade ediyor.

Yoğun çalışmalarının yanısıra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde hocalık yapan usta sanatçı, tecrube ve birikimlerini burada genç nesille paylaşıyor.

Işıl Ay bu duruşa layık olabilmek adına hem sahne repartuarını sürekli genişlettiğini hem de görselliğe yönelik sürekli yenilikler peşinde koştuğunu söylüyor ve çok yakında  sürpriz çalışmalarla da sevenleriyle beraber olacağının müjdesini veriyor.

Abisi Savaş Ay'ın hastalığı boyunca dik duruşundan asla ödün vermediğini, ameliyat olmamak için çok direnmesine rağmen ailecek ikna ettiklerini ölümünden önceki Kasım ayında ameliyat olacaktı ama olamadığını gözleri dolarak anlatarak duygularını en içten ve samimi bir şekilde  bizimle paylaşıyor.

Usta Sanatçı Işıl Ay her Cuma akşamı Küçükyalı Vokalist'e tüm sevenlerini müzik ziyafetine bekliyor. 

İŞTE IŞIL AY'IN MUHTEŞEM SESİNDEN "HER MEVSİM İÇİMDEN GEÇERSİN" İSİMLİ MUHTEŞEM ESER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.