İsmail Demirci - Hande Soral... OĞULLARI ALİ'Yİ İLK KEZ PAYLAŞTILAR!

İsmail Demirci - Hande Soral... OĞULLARI ALİ'Yİ İLK KEZ PAYLAŞTILAR!

İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral, geçtiğimiz sene Mayıs ayında Ali adını verdiği oğlunu kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü isim, doğumdan aylar sonra kural bozarak ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi.

İLK KEZ PAYLAŞTI!

Hande Soral ve İsmail Demirci, son olarak oğulları Ali ile çekilen fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı. Ünlü çift, "Çekirdek ailem" notunu düştüğü paylaşımlarla ilk kez oğullarının yüzünü gösterdi.

Birçok dizi ve reklam projesinde yer alan İsmail Demirci ve Hande Soral çifti 2017 yılında nikah masasın oturdu. Çiftin ilk bebekleri Ali'yi geçtiğimiz sene kucaklarına aldı. Bebeklerinin yüzünü gizleyen ikili, ilk kez paylaşım yaptı.

PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI

Fotoğraflarıyla takipçilerinden yoğun ilgi gören Hande Soral ile İsmail Demirci'nin paylaşımlarına kısa sürede 400 bine yakın beğeni geldi.

YORUM YAĞDI

İkiliye, aralarında Bensu Soral, Hilal Altınbilek, Müge Boz ve Hatice Şendil gibi ünlü isimler de bulunan takipçilerinden; "Minik yakışıklı", "Maşallah, ne kadar büyümüş" ve "Aman Allahım tıpkı babası" gibi yorumlar yapıldı.

Öte yandan minik Ali'yi gören birçok sosyal medya kullanıcısı dayı Bedirhan Soral'a benzetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.