İsmail YK... FİNCANA BAKTI, FALINDA EVLİLİK ÇIKTI !

İsmail YK... FİNCANA BAKTI, FALINDA EVLİLİK ÇIKTI !

İsmail YK yeni albümü Metropol'ün tanıtımı için önceki gün Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan yakışıklı şarkıcı İsmail Yk evlilik tarihini açıkladı.

Canlı yayında kendisine gelen kahveyi içen İsmail YK fincanı ters çevirdi ve bir süre sonra kendi falına bakmaya başladı?

Hopdedik Ayhan'ın "anlat bakalım İsmail;kahve falında ne görüyorsun" sorusu üzerine yakışıklı şarkıcı şu yorumları yaptı:

"Şöyle bir fincanıma bakıyorum. Sanki dört yada beş sene sonra kesin evleniyorum. Eğer beni bu kadar sevip üstüne birde "ben senin ananın" ellerinden öpmek istiyorum diyen biri çıkarsa buradan açıklıyorum İsmail Yk artık evlenir. Aslında bu vakte kadar birçok programda ben evlenmem ben evlenmem dedim ama sanki artık baş göz olmanın zamanı geldi.

Siz bakmayın böyle hiperaktif olduğuma. Ben yengeç burcuyum ve çok evcimen biriyim. Bence yuva kurmak sevaptır. Falıma inanıyorum 4-5 sene sonra artık evliyim."

PSY İLE DEĞİL SHAGGY İLE DÜET YAPARIM!

Hopdedik Ayhan İsmail YK'ya, 2012 de büyük başarı elde eden Güney Koreli şarkıcı PSY'ın "Gangnam Style" isimli şarkısı hakkında yorumunu da sordu ve "PSY ile düet düşünür müsün" diye ekledi:

"Bu gangnam style şarkısını ben yapsaydım kesin beni yerden yere vururlardı böyle şarkımı olur diye. Oysa elin Korelisi yapınca bizimkiler bile dans ettiler. Aslında bu büyük bir çalışmanın ürünü.

Bir milyardan fazla izlenmiş.O yüzden tebrik etmek lazım.Ama derseniz ki PSY ile düet yapar mısın maalesef düşünmüyorum.Bugün şartlar uygun olsun dünya müziğinde tek bir kişiyle şarkı söylerim oda Shaggy. Hem tarzını çok yakın buluyorum hem de kendisiyle kesin anlaşırız. Üstelik öyle bir şarkı yaparım ki o İngilizce söyler ben Türkçe?Ortalık yıkılır"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.