İsmail YK.... RADYO İLAÇ'TA ONUR'UN KONUĞU OLDU.

İsmail YK.... RADYO İLAÇ'TA ONUR'UN KONUĞU OLDU.

İsmail YK; teklif gelmesi halinde Eurovizyon şarkı yarışmasına katılabileceğini ve ekibiyle bunu başarabileceğini belirtti?

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

Genç kızların yakışıklı sevgilisi İsmail Yk Radyo İlaç'ta "Onur'la Şhow Time" programının konuğu oldu.

Dj Onur Sakar'ın ''Bombabomba.com ve Facebook gibi dikkat çekici şarkılar yaptınız,merak ediyorum ''Twiter'e ne zaman şarkı yazacaksınız '' sorusu üzerine gülerek

"-biliyordum böyle bir soru geleceğine" diyerek, "Hayır Onurcum Twiter'e şarkı yapmayı düşünmüyorum....! '' şeklinde cevap verdi?

Yeni çıkardığı albümdeki bir şarkısını İbrahim Tatlıses ile beraber yazdığını, üzüntü verici kazadan önce Tatlıses'in ofisine gittiğini ve orada hüzünlü bir şarkı ortaya çıktığını beliterek;

'-'Bu şarkıyı söylediğimde hep İbrahim Abi aklıma geliyor. İbrahim Tatlıses sesiyle, varlığıyla çok önemli bir isim, başına bu talihsiz olay geldiğinde ilk duyduğum anda üstüme kaynar sular döküldü, beynimden vurulmuşa döndüm. O kaldığı yerden tekrar aramıza dönecek, ben ona inanıyorum,dualarımız onunla, Onu seviyorum.''dedi.

Onur Sakar'ın ''Pisikopat '' isimli yeni albümü için İsmail YK'ya özel olarak yaptırdığı resimli pasta jesti sanatçıyı çok mutlu etti. İsmail YK, bütün hayranlarına selamlar sundu ve herşey için çok teşekkür etti,çok keyif aldığını,gerçektende radyonun ilaç gibi geldiğini,radyo İlaçı çok sevdiğini belirtti. Daha sonra İsmail Yk hayranlarıyla beraber pastasını yedi ve fotoğraflar çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.