İsmet Badem... SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

İsmet Badem... SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Basketbolumuzun duayen ismi İsmet Badem, bugün ikindi namazına müteakip Eceabat ilçesine bağlı Seddülhabir köyü meydanında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 2 gün önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Türk basketbolunun duayen ismi İsmet Badem, bugün ikindi namazına müteakip Eceabat ilçesine bağlı Seddülhabir köyü meydanında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Biga-Çan karayolunun 11’inci kilometresinde geçen perşembe günü geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Türk basketbolunun efsane ismi İsmet Badem bugün son yolculuğuna uğurlandı. 
İsmet Badem için yaz aylarını geçirdiği Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Seddülbahir köyünde cenaze töreni düzenlendi.
 
Cenaze töreni öncesinde Badem ailesinin yazlık olarak kullandığı evin önüne konulan anı defterine cenaze törenine katılmak için gelenler tarafından notlar yazıldı. 
 
Cenazesi yazlık evinin önüne getirilen İsmet Badem için burada helallik istendi. İsmet Badem'in eşi İffet, çocukları Burçin ve Cihangir Badem taziyeleri kabul etti.
 
Gözyaşlarına hakim olamayan oğlu Cihangir Badem üzerindeki motosikletçi yeleği ve kaskını babasının tabutunun üzerine bıraktı.
 
İkindi namazının ardından, Seddülbahir köyü meydanında oluşturulan alanda cenaze namazı kılındı.
 
Cenazeye Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Ceo'su Ömer Onan, Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Eski Başkanı Aydın Örs, TBF Eski Başkanlarından Harun Erdenay ile çok sayıda motosiklet derneği üyesi ve basketbol yorumcusu ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
İsmet Badem'in ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla Seddülbahir köyü mezarlığında toprağa verildi.
 

Kaynak:posta.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.