İsmet Üstekin... USTA OYUNCU "BULAŞIKÇI" OLDU!..

İsmet Üstekin... USTA OYUNCU "BULAŞIKÇI" OLDU!..

Muhsin Ertuğrul'un öğrencisi üstad İsmet Üstekin, 10 yıl aradan sonra tekrar sevenleriyle bir arada.

Uzun yıllar boyunca Dormen Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Nisa Serezli - Tolga Aşkıner Tiyatrosu, Gülriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Şan Tiyatrosu, İstanbul Tiyatrosu ve BBT gibi Türkiye'nin sanat tarihine adını altın harflerle kazıyan tiyatro ekiplerinde yer alan usta oyuncu, şimdi Tiyatro 89'da 'Bulaşıkçı' oldu.

10 YIL ARADAN SONRA TEKRAR SAHNEDE...

Muhsin Ertuğrul'un öğrencisi üstad İsmet Üstekin, 10 yıl aradan sonra tekrar sevenleriyle bir arada. Sanatseverler ile yeniden buluşmanın tatlı gururunu yaşayan Üstekin, enteresan bir bulaşıkhanede çalışan, 100 yaşında merdiven dayamış 'Moss' isimli bir bulaşıkçıyı canlandırıyor.

Bodrum katındaki 3 sıra dışı bulaşıkçının hikayesini anlatan 'Bulaşıkçılar' oyununda, İsmet Üstekin, performansıyla ayakta alkışlanıyor.

Dünyanın dört bir yanında sahnelenen ve ilgiyle takip edilen oyunun yönetmeni Berna Adıgüzel.

Dramaturgluğunu Filiz Adıgüzel’in üstlendiği ‘Bulaşıkçılar’ın, kostümleri Onur Uğurlu imzası taşırken, ışık tasarımı da Kemal Yiğitcan’a ait.

Oyunun dikkat çeken dekor tasarımını da yönetmen Berna Adıgüzel üstleniyor.

Yoğun ilgi gören, kara komedi ‘Bulaşıkçılar’da, usta oyuncu İsmet Üstekin'in yanı sıra, Candaş Çetinkaya (Dressler), Ahmed Saka (Emmett) ve Arda Bozada (Burroughs) rol alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.