İspanyol Flamenko sanatçısı Tomatito...SERTAB ERENER'DEN ŞAŞIRTAN SÜRPRİZ!..

İspanyol Flamenko sanatçısı Tomatito...SERTAB ERENER'DEN ŞAŞIRTAN SÜRPRİZ!..

Dünyaca ünlü İspanyol Flamenko sanatçısı Tomatito, Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali için sahne aldığı Bursa’da, Sertab Erener sürpriziyle karşılandı.

Biletleri Festival başlamadan önce tükenen konserde, Tomatito muhteşem performansı ve sahneye olan hakimiyetiyle Nazım Hikmet Kültür Evi’nde caz severlere unutulmayacak bir konser verdi. 

Dünyaca ünlü İspanyol Flamenkocu Tomatito  “Benim için Türkiye’de olmak anavatanımda olmaktan farklı değil... Müziğimiz çok benziyor bu yüzden kendimi burada çok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Türkiye’de müzisyen çok arkadaşım var… Türk dinleyicisini çok seviyorum ve bizim sanatımıza çok ilgi duyduklarını düşünüyorum. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi. 

Tomatito’nun hayranı olan Sertab Erener : “İyi müzisyenlerle aynı sahnede bir şeyler söylemek dünyanın en keyifli duygusu… Sahnedeyken şöyle söyledim kendime “Sertab, şu anı hücrelerine kadar çek. Çünkü şu an çok güzel bir şey oluyor”… O, Grammy ödüllü bir dünya sanatçısı... Onunla ortak bir projede yer almayı çok isterim…”Caz Tatili” Festivali mükemmel bir festival ve çok isimler ağırlandı... Bir aya yakın bir festivalin yapılıyor olması sanat için çok önemli” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.