`İstanbul Kent FM`... `ESKİMEYEN ESKİLER` KONSEPTİYLE RADYOCULUKTA FARK YARATIYOR !..

`İstanbul Kent FM`... `ESKİMEYEN ESKİLER` KONSEPTİYLE RADYOCULUKTA FARK YARATIYOR !..

İstanbul Kent FM, yayına başlayalı henüz 5 ay olmasına rağmen "Eskimeyen Eskiler" adıyla oluşturduğu farklı konseptiyle ilgi çekmeye devam ediyor.

"Eskimeyen Eskiler" sloganıyla kısa zamanda önemli bir kitleye sahip olan İstanbul Kent FM Nielsen Ekim, Kasım araştırmalarında benim diyen radyoların bile üstünde bir sıralamada çıkarak sektörde parmak ısırtır bir hale geldi.

Her ne kadar eski şarkıları sahiplenen bir yayın formatı söz konusu olsa da İstanbul Kent FM en yeni teknolojiyi kullanıyor, dinleyicileriyle sadece Twitter üzerinden iletişim kuran İstanbul Kent FM'in takipçi sayısı şu kısa zamanda on binleri çokça aşmış durumda.

Aynı zamanda instagram hesabıyla da dinleyicilerden büyük ilgi görüyor. En yeni teknoloji kullanılan stüdyolarında tüm ekipmanlar dijital. Hemen her radyonun yaptığı sms mesaj hattı kullanımını (paralı sms) İstanbul Kent FM'de göremiyoruz.

Sadece 3 program bulunan İstanbul Kent FM'de yöneticiler "dinleyiciler bu kadar eskilere susamışken yayıncılarla bu keyfi kıramazdık." diyorlar.

Sabahları Ali'yle "Kentsel Dönüşüm" programında dinleyicilerin trafik halleri resim ve videolarla taçlanıyor, eski tozlu raflardan eski şarkılar bir bir çıkartılıp dinleyicilere servis ediliyor.

"Yıkanmak İstemeyen Çocuklar" Cüneyt ve Yiğit ise dinleyicileri boğmadan yormadan eski şarkılara doyurarak keyifli ve etkileşimli bir yayın sunuyorlar.

Geceleri ise Ayşe Matay'la "Kent Işıkları" kentin yakışıklılarına ve güzellerine hitap ediyor ve dinleyicileri geçmiş yolculuklarına ve hatıralarına götürüyor.

Birçok radyoda eski şarkıların sunulduğu programlara rastlayabiliyordu ama sadece eskilerin çalındığı karasal bir İstanbul radyosu bugüne kadar yoktu. Bu boşluğu en iyi şekilde dolduran İstanbul Kent FM önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacağa benziyor.

İstanbul Kent FM'e (İstanbul 98.0) dan ulaşabişlirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum