
İstanbul'lu Gelin... ÖNCE MASTURBASYON ŞİMDİ DE GÖĞÜS UCU SKANDALI!..
Star TV ekranlarında cuma günü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi son günlerde başarısından çok skandalları ile gündeme geliyor. Dizinin son bölümündeki hamam sahnesi izleyicinin kafasını iyice karıştırdı.
Ailece ekran başına geçip rahatlıkla izlenecek diziler arasında gösterilen istanbullu Gelin'de özellikle son bölümlerde yayınlanan bazı sahneler izleyiciye yok artık dedirtiyor.
Esma Boran ile Garip Bey'in öpüşmesinden sonra Güneş ile Adem'in ateşli öpüşme sahneleri tam yetti derken kantarın pozunu kaçıran sahne arabada mastürbasyon sahnesi oldu.
14 Aralık Cuma yayınlanan 66. son bölümüne, Osman ve yanındaki kadın arkadaşının arabadaki çay dökme sahnesi damga vurmuştu.
İkilinin arabadaki duygusal sahnesinde Gülbin'in Osman'ın üzerine çay dökmesi ve temizlemeye çalıştığı anlar cinsel ilişki sahnelerini andırmıştı.
Star TV bu görüntüleri yayından kaldırmıştı
ŞİMDİ DE GÖĞÜS UCU TARTIŞMASI
Dizinin cuma akşamı yayınlanan 68. bölümünde ise izleyici hamam sahnesine takıldı.
Tartışmanın fitilini ateşleyen ise İpek'in hamamda taktığı peştemal oldu.
Sosyal medyada birçok kişi İpek'in taktığı peştemalden göğüs ucunun fırladığını ve o sahnenin de ekrana bilerek reyting kaygısı ile verildiği savundu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.