İşte Benim Stilim 2016... ÇARŞAMBA ELEMESİNDE KİM GİTTİ?

İşte Benim Stilim 2016... ÇARŞAMBA ELEMESİNDE KİM GİTTİ?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 3 Şubat Çarşamba günü kim elendiği belli oldu. İşte Benim Stilim'e veda eden ünlü isim Sevil Uyar oldu.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölümünde final haftası elenen üçüncü isim belli oldu.

Değişen kurallara göre final haftasında her gün bir yarışmacı yarışmaya veda edecek. Gün sonunda en düşük puanı alan üç yarışmacı İnci Pars, Simge Tertemiz ve Sevil Uyar önce arkadaşlarının karşısına daha sonra jürinin karşısına çıktı.

Tüm jüri üyeleri Sevil Uyar ismini verdi ve böylece jürinin kararıyla yarışmaya veda eden isim Sevil Uyar oldu.

YARIŞMACILAR ARASINDA BÜYÜK KAVGA!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Nil Karataş çabuk sinirlendiğini, savunma mekanizmasının çok güçlü olduğunu ve burada oynayamayacağını söyledi.

Pelin Suade, Nil Karataş'ın kombinini dünkü kombinine benzetince Nil "Taş olursun" dedi ve ikili arasında tartışma çıktı. İnci Pars, Pelin’e "Her zaman senin paranı konuşuyoruz Gizem Özdilli'yle" diye cevap verdi. Pelin "Param konuşulmasın bu çok ayıp bir şey" dedi.

Sevil Uyar kendisini "Anneanne" diye eleştiren Nil'i anneanne taklidiyle eleştirdi. Sevil daha sonra Nil'i hep aynı gördüğünü ve kendisini terzi konusunda eleştiren Nil'in izin almasını uyanıklık olarak nitelendirdi. Nil, Sevil'in eleştirilerini kaale almadığını söyleyince ikili arasında gerginlik yaşandı.

Tuğçe Özbudak, Nil’in stil konusunda aşama katettiğini ve kendini göstermek için gereksiz çıkışları olduğunu ve Nil’in oynadığını iddia etti. Nil "Keşke seninde oyunculuğunu görseydik" deyince Tuğçe buranın oyunculuğunu gösterebileceği bir platform olmadığını ve stilini göstermeye geldiğini söyledi. İnci Pars, Tuğçe’ye "Sen ne zamandan beri Nil’in oynadığını düşünüyorsun çünkü siz çok iyi anlaşıyordunuz" diye sordu. Tuğçe, İnci’nin kendisini göstermek için avukatlık yaptığını ve İnci’nin arkada beğendiği şeyi podyumda beğenmediğini iddia etti.

Nil ve Tuğçe sadece arkadaş olduklarını ama çok samimi olmadıklarını ve arkadaş olmalarının birbirilerini eleştirmelerine engel olmadığını söyleyerek kendilerini savundular. Tuğçe, İnci’nin kendisini farklı yansıttığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Nil ise "Eleştirilen benim sana ne oluyor?" diye İnci’ye çıkıştı ve sesini yükseltti.

Gizem, İnci’ye "O zaman bana galada soracaktın. Aslı kazansın diye mi böyle geldin?" diye çıkıştı. İnci, Aslı’nın zaten gitmek istediğini ve giderken kendisine gol atıp gittiğini söyledi. Simge Tertemiz, Aslı’nın öyle bir düşüncesi olmadığını söyleyince İnci "Bana yalancı mı diyorsun?" diye çıkıştı ve stüdyoda tansiyon yükseldi.

Uğurkan Erez, Nil’e tavrıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.